maanantai 27. toukokuuta 2013

Kuvapäivitys parilta kuukaudelta :) i am back

hipheijepjoo.
Pieni kirjotus tauko. Olipas aika paljon lukioita tolla edellisellä tekstillä, kun juttu oli laittettu fightsportin sivuillekkin ja Tuli aika paljon palautetta ja muutamat kommentit sellasia että poistin niitä sieltä kun ihmiset sanoi sellasia asioita mistä niillä ei ole hajuakaan. Niin yli vedettyä että ei pitäs ees välittää, mut joo kyl mulle tulee pahamieli niistä silti. Mutta avoin blogi ja yritän ymmärtää sen että kaikki ihmiset ei taho olla kivoja :D

Tässä vähän kuvapäivitystä kivoista jutuista tän reilu kuukauden kirjotustauon ajalta :D

Oltii kattoo iskän ja mun pikkusiskon ja pikkuveljen kaa Suomi-Ranska pelii, vitsi miten siistiä :)

Sitten päätin tehä proteiini lettuja mun uus mma kypärä päässä. Onneks mun sisko yrittää ymmärtää mua aina tosi pitkälle :D

Oli Vappu töissä meni tietty :) Santtu&Jaska, itse tehty tiikeri puku päällä :)

JEE!! 1.5 alko moottoripyöräily kausi <3 ekan reissun tein Kouvolaan ja se onkin tähän mennessä kesän pisin reissu :D

Piha hommia tietty
salilla HENGAILUA.. :)
Vapari treenei vähäsen. Olin Katja Kankaanpään mma seminaarissakin yhtenä lauantaina, tosi hyvä oli! Ja huippu kivaa päästä tyttöjen kaa reenailee

oon nyt käyny kattomassakin vaparia :) Eka Lappeenranta fightnightissä, missä sain olla Patrikin ja Juuson kulmassa :) tosin lähinnä olin kuvaajan roolissa. :) Ja Sit kattomassa Cagea! Se oli siisti reissu! Huippu kivaa seuraa ja sit Patrikki otteli siellä vielä! Viikon varotusajalla meni tekemään ammattilais debyytin, tollaseen iltaan, missä oli Niinimäet ja Kuivaset ja kaikki ottelemassa!  Mua jännitti ihan ihan tosi paljon Patrikin puolsesta, mut veti se sit perkeleen hyvin :) Se oli ehkä yks kivimmista päivistä tosi pitkään aikaan.

Seuraavana päivänä lähettii sit mun pikkuveljen kaa sunnareille :) Oli ihan tosi kivaa! Olin ihan unohtanu et saattaa olla hauskaa juoda joskus pari siideriä :)

vähän yrittäny tehä töitä välissä Jaskas lähinnä, sopivasti kesäks sain tuuletusaukonkin mun paitaan :)

Sit viime viikonloppu oli kanssa ihan tosi kiva!! Perjantain käytii Niken kanssa satamassa eka parilla ja sit näin Timiä ja käytiin assan baarissa ja sit Pub PieniKarhussa, mun nyrkkeilyopettajan uudessa baarissa, se oli kyl tosi kiva :) Ja sitten Jonel shottibaarissa ja Tivolissa kattomassa teflon brotherssia, luulin et en tiiä niiltä mitään biisiä mut tiesin sen "kuumin ja seksikkäin jäbä" ja sit yhen toisen kans :) Sit tietty Jaska ja image käytiin myös tsekkaa. :) Oli tosi kiva ilta. Lauantai ei sit välttämättä enää ihan niin mukava mut katoin siskon kaa kidssingin finaalia ja lepäilin ennen ku töihin menin yöks, se parans sit mun olon viimestää :) Sunnuntai piti olla vapaa ja menin pyörähtää santus päivällä ja siel oli Niko ja Olli ja Aleksi
olli: "Sä näytät ihan silt nais Jenkki räppäriltä, siltä aika vanhalta.. Mikä se on se Miss Elliot! Nii ainoo ero vaa et se on musta."

 ja siinä hetki mietittiin et kuka lähtee Ollille sunnari seuraks ja mä kieltäydyin että pääsen maanantain nyrkkeilyreeneihin ja ei kyllä muutenkaan ois pystynyt, sitten löydettiin hyvä ratkaisu et mä teen Nikon kokomo vuoron ja Olli saa siitä seuraa :) Käytii keilaa ennen mun töitä ja aleksi oli ainoa herrasmies joka anto mun saada paremmat pisteet, eli pronssia tälläkertaa :) Mutr mul oli trippi voimajuomana, ei toiminu yhtähyvin ku poikien bisset.
SIt menin Kokomoon! Jee :)Ekaa kertaa sinne töihin! Tosi jännää! Ekana alotin tietty DJ hommat ja tein hyvän soittolistan :)
SIt oottelin asiakkaita, onneks ekat oli tuttuja kun vähäsen oli tavarat hakusessa. Hyvin meni muuten, paits yks tilanne, mikä sit lopulta sekin hyvin.
asiakas: voisin ottaa vaikka tollaisen tropical punchin
Iida: joo tottakai. 
Sitten salaa yritän kattoa drinkkilistasta mitä siihen tulee, mutta ohjeita ei ole missään, enkä löydä edes sellasta kippoa missä se on drinkkilistan kuvassa, hetken hallitun pyörimisen jälkeen kysyn voisinko kuitenkin suositella yhtä uutta drinkkiä mitä juuri olin ajatellut kokeilla, mikä on vähän samantyyppinen.
Onneks se asiakas innostu siitä ja vielä tykkäskin. :)

Töitten jälkee ajoin Heinolaa yöks ja sitten aamuks avaamaan alabaari/terassi. Ekana ku olin käyttänyt kaiken aivokapasiteetin että sain ne sateenvarjot auki ja kaikki aamuiset voimavarat lakaisemaan argeolokisilta kaivauksilta meidän terasille eksyneet hiekat ja kivet ja pölyt pois niin pidin kahvi hetken. alabaarin espressokone tekee tosi hyviä kahveja :)
Töistä nyrkkeilyreeneihin, en nyt oikeen tiiä miten ne meni, tai no ei erityisen hyvin kyllä, mä en jotenkin osaa yhtään sulkea muita asioita pois päästä siellä, ihan väärät jutut pyörii päässä. Keskittymistä Iida keskittymistä!!!

Nyt taas heinolassa, ehkä ens viikolla muutan takas mun omaan kotiin.. kolme kuukautta täällä iskällä nyt asunut :D Kivahan täällä kyllä, mut ehkä nyt on aika mennä kotiin..


-IIDA-

1 kommentti:

  1. Minua kiinnostaisi myös kovasti aloittaa tuo moottoripyöräilyharrastus, mutta sepä ei ole niin yksinkertaista kun ei ole edes korttia saati pyörää, eikä varaa niitä hankkia, vaikka haluaisin kyllä edes sen kortin ajaa, mutta ei taida oma budjetti sitäkään sallia. Harmi :( Olis kyllä kiva kesäharrastus.

    VastaaPoista