sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Sunnuntai

Nonni nyt alkais olla viikonloppu vapaa ohi ja huomenna takasin työelämään. Perjantaina näin pitkästä aikaa yhtä mun tosi hyvää ystävää, jonka kanssa viimeksi kesällä on keretty kunnolla nähdä. Oli mukavaa jutella, juoda vähän valkkaria ja kattoa sivusilmällä presidentin vaalitenttiä. Must on hienoo miten ystävyys säilyy oikeiden ystävien kanssa vaikka ei aikaa yhteyden pitoon olisikaan viikoittain tai kuukausittain. Saman huomasin kun kävin Helsingissä ystäväni luona jonka kanssa yli vuoteen ei ollut ollut oikein aikataulut mennyt yksiin, mutta oli tosi hauskaa ja samanlaisena se ystävyys säilynyt. Helsingin reissulla tulikin sitten poliisipartio avustamaan autoni pois parkista kun en sitä sieltä sohjosta meinannut pois saada. :) Neuvoivat että focukseni on takavetoinen joten kannattaa parkkeerata se vähän eritavalla.. :)

No mutta lauantai päivänä ei ollut myöskään ihmeempiä suunnitelmia, tämä oli tälläinen oleskelu viikonloppu. Kävin äitillä syömässä vähän nokkoslettuja ja sitten kaverille kahville. Sen pieni poika on oppinut jo kävelemään niin sitä vauhtia siellä ihmettelin hetkisen kunnes lähdimme salille poikaystäväni kanssa. Tehtiinkin aika kova reeni mun mielestä, tai siis mä tein samaa ohjelmaa mitä hän, vähän ehkä pienemmillä painoilla :D

 leuanveto 3x6
sumo mave 3x10
pystypunnerrus 3x20
olankohautus 3x8
hauiskääntö 3x15

Sen verran oli kiukkua päässä reenin aikana että aika hyvillä painoilla sai tehtyä, se adrenaliini jeesaa kyl aika hyvin treenissä. Sitten mä olinki tehny meille persikasta,mansikoista,maidosta,rahkasta ja siemenistä palautusjuomat ja mentiin infrapunasaunaan istuskelemaan ja juomaan. Illalla käytiin vielä jäätelökahvilla anoppilassa. 
Tänään herättiin vasta 11 aikaan ja lähdettiin sokoksen pressoon aamupalalle sunnuntain kunniaks. Jälkkäriks otettiin korvapuustia, nyt ens viikosta alotan vähän tarkemmin seuraamaan mitä syön ja mitä en. Joulun jälkeen oon antanu itteni tehä sen asian kanssa ihan mitä huvittaa, niin eiköhän nyt olis sitten aika vähän kurinalaisempaan elämään. Anssi lähtikin jo takas Tampereelle ja tulee sitten perjantaina vasta takaisin ja sittenhän tietty olen töissä koko viikonlopun :/ Tänään olis ehkä pieni sunnuntai baari tiedossa kun työkaveri lähtee 5 kuukaudeksi kiertämään vähän maapalloa niin pitäisi sen lähtöä juhlistaa jollain tavalla, mutta taidan olla autolla kun huomenna on aamulla työpaikassa palaveri.. Mut oon kyl aika tosi kade. hongkong-australia-uusseelanti-fizz-los angeles ei kuulosta yhtään hullumalta täällä Suomen pakkasissa. 

Robin-frontside ollie, tää on pakko viel kuunnella ku pyöriny päässä koko päivän :D

1 kommentti:

  1. helsinkiläinen liikuttui ja kiittää <3 samat sanat sinne :)

    VastaaPoista