tiistai 31. tammikuuta 2012

väsy

nonniin uus viikko lähtenyt käyntiin. Sunnuntaina olin siis kahville menossa käymään mutta suunta veikin jackalopeen. Ihan sooda ja tee linjalla olin mutta en ollut pukeutumista ajatellut ihan jaskaan asti. Olin siellä sitten colitsit jalassa ja pipo päässä. No mutta kiva oli nähdä kavereita :)

maanantaina kävinkin aamu palaverin jälkeen heti salilla.

sotilaspenkki 35kg 5x15
penkki kapea ote 25kg 3x10
vatsat dippi 3x20
ojentajat taljassa 4x15
lattiapenkki 4x12
hoover 3x60s

Sitten kaupan kautta kotiin ja ruokaa tekemään. Ajattelin että jos hetken ois kerinny päiväunia nukkua kun oli tosi väsy olo, mutta tuli puuhailtua jotain tosi ei niin tärkeää ja sitten pitikin jo töihin lähteä, kerrospukeutuen tietty, sillä mä en oo tottunu tollasiin pakkasiin nyt taas yhtään! Yöllä kun yhdeltä pääsin töistä oli -24 astetta. Aattelin jo että näinköhän auto ees käynnistyy kun bensamittarinkin olin päästänyt niin alas tippumaan mut hyvin focus käynnisty. Sitten salkkarit katsomosta ja nukkumatti saikin tulla. Aamulla en uskonut kun kello soi että oikeesti on pakko jo herätä mutta kyllähän se niin oli.

Töistä meninkin kaverille kahville katsomaan sen uutta hauvavauvaa. Voi kun se oli pieni ja suloinen ja kovasti se yritti mua näykkiä. Oli mukavaa ja tuli taas tosi vahvasti sellai tunne että mäkin tahdon opiskelemaan ja mäkin tahdon normaalin rytmin mun elämään. Kyllä mulla ehkä on nyt pari suunnitelmaa mitä sitä tahtois opiskella ja tehdä ja siitä tulee kyl hyvä fiilis kun on jotain tavotetta eessäpäin.

Sieltäpä suuntasin salille tekemään pikaisen treenin.

Jalkaprässi 80kg 5x15
Reiden lähentäjät 4x15
Reiden loitontajat 4x15
pohkeet 4x15
kyykky 35kg 5x12

Kotiin kattomaan salkkareita ja sitten ei ollut voimia lähteä enään mihinkään. Nyt pitäisi olla jo nukkumassa niin saa huomenna päivällä asioita hoideltua hyvemmin sitten. Ja ainiin tänään loppu ennakkoäänestys? voi höh, se on niin paljon helpompi mun mielestä, no täytyy mennä sitten sunnuntaina, mutta mä taisin hävittää sen äänestys lapun että en oo nyt ihan varma minne mun kuuluu sitten mennä. hmph.

no mutta nyt hyviä unia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti