torstai 2. helmikuuta 2012

look like a lauri tähkä

Jep, heräsimpäs kivaan asiaan aamulla, elikkäs hammas särkyyn. että se on inhottavaa! sitten soitin ennen töitä päivystykseen ja se kyseli että missäs olen käynyt hammaslääkärissä yläasteen jälkeen kun ei näy mitään tietoja ja sanoin että enpä ole tainnut käydä. Siihen hän tokaisi sitten että ei ole sitten ihmekkään että vähän alkaa särkeä. puoli viideksi sain ajan ja lähdin kesken työpäivän päivystykseen. aattelin että ne kattelee vaan sitä ja tekee joskus muulloin sille jotain mutta ne otti koko hampaan pois! oli todella todella epämiellyttävää. Ja sitten takaisin töihin toispuolisesti hymyilemään asiakkaille.

Tänään meni koko päivä töissä ja sitten kävin vielä iltakahvilla kaverilla ja nyt sängyssä jo. Huomenna olisi vasta iltavuoro niin kerkeää salillakin pyörähtää ja voisin huomisesta myös käyttää aikaa muutaman minuutin siihen että kävisin ostamassa uuden H4 lampun autoon ja vaihtaisin sen niin näkisi ajella paremmin. Huomenna onkin jo perjantai ja Anssikin tulee taas lahteen. Menipä nopeesti tääkin viikko.
Ainiin tiistain reeni:

Sotilaspenkki 37.5kg x 5x10
Kulmasoutu 4x12
Sotilaspenkki kapeaote 3x10
Viparit 4x15
Pystypunnerrus 5x12
Vinopenkki 3x10
Selänojennukset 3x15

Ja meinasin olla kokonaan menemättäkin salille tiistaina kun masennuin kun luin jotain mimmien kirjottamia treenijuttuja keskustelupalstoilla ja niitten painot oli niin överi isoja kaikissa että tulin ihan surulliseksi että miks mä en jaksa. Mutta sitten jussi sanoi mulle että "mulle sä oot aina maailman vahvin illi" niin tuli hyvempi mieli ja menin treenaamaan. Itselleenhän sitä tehään, mutta ois kiva olla hyvä, paras. :) hip hei mutta nyt unipuuhiin. Yritän olla kiukuttelematta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti