keskiviikko 22. helmikuuta 2012

nyt on virkistäydytty

viikko han onkin vierähtänyt jo edellisestä kirjotuksesta. Viime viikko menikin aikalailla töissä ja salilla, ei kerinnyt kavereita edes nähdä, paitsi perjantaina aamuvuoron ja salin jälkeen nähtiin Meijun kanssa ja käytiin Santussa syömässä pihvit ja juomassa lasilliset punaviiniä. Oli ihan huippu mukavaa! Maanantai aamuna heräsin ja aloin miettimää et mitä ihmettä sitä laittais päälle meijän pikkujouluihin. No pakkasin kamat ja sitten lähdinkin hakemaan Tanjaa ja mentiin Tiinalle moikkaamaan vielä pientä Nemoa joka vieläkin mua yritti pureskella! Sitten olikin tapaaminen Santun alabaarissa ja bussilla kohti vierumäkeä. Mulla meni vähän ohi se ryhmä jako ja en sitten ihan ymmärtänyt että mihin ryhmään kuuluin niin vahingossa meinasin jäädä pois bussin kyydistä, mutta timi ja joku muukin oli mun kanssa kyllä yhtä pihalla! Sitten mentiikin jousiampumaan :)


Ja tietysti otettiin kilpailu ja Iida oli kolmanneks hyvin ! :) Toi oli kyl tosi hauskaa ja aika hankalaa. kuplahallilta lähettiin kävellen suunnistamaan skandikkiin ja oli vähä epäselvyyksiä minne suuntaan me lähetää kävelee :D No mutta löydettii keilahallille. Siinä en sit ollukka ihan niin hyvä et oisin poikia voittanu. Mut tein kaatoja! Keilaus meni tosi nopeesti ja sit piti lähteä taas kävely retkelle ettimään kammia.. Onneks tulikin autokyyti joka otti osan porukkaa mukaa. Ei me oltas löydetty sinne! :) Se kammi oli kyl tosi makee paikka, siel oli savusauna ja avanto ja tosi kiva ja tunnelmallinen se ruokailutila. Ruoka oli tosi hyvää, paits mä ehkä opin että en välttämättä pidä sorsasta kovin paljon, mut en ollu ennen maistanu. Ja jälkkäriks nokipannukahvia ja konjakkia. Sieltä busseilla sit kaupunkiin ja pitihän sitä vähn karaokea mennä laulamaan Dubliniin vielä :D Kotiin ku yöllä pääsin niin piti viel salkkarit kattoa katsomosta samalla kun söin mun jäätynyttä caposta haettua patonkia jonka meinasin unohtaa sinne capon eteen. Mut oli tosi hauska ilta ja meni tosi kivasti!

Eilinen meni ihan yllättävän kivasti myös. Ja mun fitnesstukusta tilaama betterbodiesin toppi oli tullu! Jei vähän uutta intoa treeniin :) Se on aina kun on jotain uutta ja kivaa niin siitä saa lisä puhtia. :)Nyt mä voisin tsemppaa ja alkaa siivoomaan ennen töitä. Ainiin ja tänää pitää mennäkkin yöksi kyläilemään että voi viedä lapset aamulla päiväkotiin. Ja sitten olis huomenna vielä hammaslääkäri....

hip ja hei

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti