sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Hyvä fiilis sitten nyt vihdoin taas

Se oli aamuvuoro sitten tänään reilun tunnin yöunien jälkeen. Vähän asiat häiritsi päässä tota nukkumista ja eihän siitä tullut sitten mitään. Töissä meni kumminkin ihan mukavasti ja sitten jaksoin kaivaa vielä energiaa lähteä salille Anssin kanssa. Vedettiikiin 2 ja puolentunnin reeni. Voi että oli kivaa! Ihan parasta. Anssin kaa on niin kiva olla salilla ku se jaksaa tsemppaa ja uskoo paljon enemmän muhun ku minä ite ja saan paljon hyvempiä tuloksia sen kanssa. Se on ihan huikee tyyppi siel. Ja kun se jaksaa neuvoa vielä lisäks ni ihan huippua et on oma pt mukana :)

Suunnillee tällästä reeniä:
Leuanveto 4x6 + 2x2 lisäpainolla
box kyykky 4x10-20 (90kgx16) smith
Penkki 10x35kg, 10x40kg, 6x 45kg ja 3x1 50kg
perhoset kp 3x15
penkki kp 3x15
hauis kääntö
hauikset taljassa


En mä oikeen muista tarkkaan kun olin ihan loppu reenin jälkeen. :) Mutta oli kyllä hyvä fiilis ja sitten vähän rentoutumista infrapunasaunassa. Sitten käytiin renksussa kaverin kanssa kahvilla ja käytiin heittämässä kaupungilla pari rinksaa vanhojen aikojen kunniaks :D Joskus siellä tuli autolla pörräiltyä vähän enemmänkin. heh. Nyt sitten kotona ja kattelin just ruutu.fi stä eilisen voice of finlandin. Vitsi se on kyl musta hyvä ohjelma ja se elastinen on niin ihana siinä :) Oottelen että se yks Anssi tulis vielä kotiin niin vois nukahtaa kivemmin..


Hei ja jee lähen miamiin ehkä! Kolmeks viikoks, voi kumpa asiat menis niin että pystyy lähtemään. Voi miten se ois kivaa :)

Mut nyt alan ehkä käymään sitten nukkumaan niin jos saisi vähä enemmän nukuttua ku viime yönä. Ja se ois huomen työpäivä 6/6 elikkäs sitten olis kaks vapaata! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti