maanantai 6. helmikuuta 2012

@ tampere

Hip ja hei!
Sunnuntai ja maanantai vapaa joten päätin lähtee Anssin mukaan Tampereelle ja huomenna bussilla tai autolla sitten takasin ja iltavuoroon. Eilinen oli kiva rentouttava Sunnuntaipäivä, käytiin aamupalalla pressossa ja sitten äänestämässä. Vähän kyläiltiin Hollolan päässä vielä vanhemmilla ja sitten lähdettiin ajelemaan kohti mansea. Paitsi pakkanen meinas vähän viivyttää meijän lähtöä kun ei meinannu pösön bensatankki auketa, haettiin sitte kuumaa vettä pussiin ja saatiin sulatettua sen verran sitä että tankki aukes. :) 

Sitten käytiin ostamassa vähäsen sipsiä ja dippiä ja kateltiin leffaa illalla ja ajoissa nukkumaan. Ite en oikee saanu nukuttua kun tohon hammakseen nyt sattuu vielä tosi paljon, mä veikkaan että ne ei oo nyt ihan kokonaa sitä hammasta saanu pois kun tunnen sielä vielä jotain teräviä luun palasia. vähän nyt tän vuoden puolella ollu sellasia kokemuksia tosta kunnallisesta terveyden huollosta että tehdään vähän sinne päin ja että eiköhän se nyt oo suht ok. Toivottavasti ei nyt tarvisi niitä palveluja vähään aikaan taas käyttää.

Aamul heitin Anssin kouluun ja sit yritin tulla vähä nukkuu takasin ku ihan tööt olo, mut ei siitäkään nyt sit tullu mitään joten ajattelinpa lähteä vähän kaupungille pyörimään ja piristämään itseäni joillain ostoksilla :) Ekana kävin kyllä kahvilla koskikeskuksen linkosuon kahvilassa mikä oli siis ihan ihan täynnä kaikenlaisia raksa miehiä, no mahduin jonnekkin pöytään juomaan kahvia ja lukemaan lehteä mikä koostu lähinnä vaaliuutisista. Sit käväsin InterSportissa ja löysin kivan peakin hupparin ja se oli vielä alennuksessa! Ja sitä paits en muista millon oisin ees ostanu itelleni uusia vaatteita viimeks. Ginatricosta ostin yhet farkut ja yhen topin. Farkut tarvin oikeestikkin kun kaikki vanhat on jo ihan kuluneita tai sit ne on liian isoja jatippuu jalasta. Sainkin ostaa 2 tuumaa pienemmät farkut mitä viimeks kun farkkuja oon ostanu :) jei jei :) Sit viel käväsin luontaistuote kaupassa ostamassa palkkaria ja uuden shakerin ja tänään treenaamaan steelbody salille. pääliikkeet ois vissii kyykky, leuanveto ja penkki kun mennään Anssin treenin mukaan.

Vähä jäi harmittaa ettei viikonloppuna kerinny mp messuille :/ tahtois jo päästä ajelemaan!

pärnun reissu 2011

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti