torstai 16. elokuuta 2012

Tulin voittamaan, en anna minkään seisoo tiellä


 jippikayjei!!!

Heräsin maanantai aamuna puheluun vieraasta numerosta ja ajattelin että mitäköhän lehtiä ne mulle meinaa vielä myydä kun mullehan tulee jo kaikki, mutta ehkäpä siellä on joku hyvä tarjous et joo vastaan.. Eipä ollukkaan lehtimyyjä, vaan Haaga-Helian AMK:sta soitettiin että mulle on paikka Vierumäellä liikunnan ja vapaa-ajan koulutusohjelmassa. Mitä hittoo!! pääsin kouluu! Ihanaa1 Mahtavaa, ihan älytöntä, en ees voi kuvailla miten ilonen ja onnellinen ja helvetin ylpee olin että pääsin sinne. 

 Tää on niille jotka päättää selvii voittajina.
Tää on pukuhuone tsemppauskamaa,
niille jotka löytää aina jotai petrausvaraa.
Niille jotka vetää vastustajaa kovempaa,
jotka nuorempiaan kannustaa ja opettaa.


Fiilistä parans vielä kaikki ihmiset jotka soitteli ja onnitteli ja aidosti ja rehellisesti sano että ihan mahtavaa, on ehdottomasti oikea paikka sulle, se vahvisti fiilistä et joo tonne mä kuulun, ja musta tulee ihan pirun hyvä siinä.

 Tää on voittajille, niille jotka antaa kaiken. Rocky Balboa - Eye of the tiger.
Se vaatii rakkautta, hulluutta, draivia. Kaikki likoon vaan vaik se suuttuttas kaikkia.
Viileyttä, luonnetta, maniaa, kovuutta, suoraa selkään, tääl tarvitaan totuutta!
Kyyneleitä, verta, hikee. Loppuun asti vetämistä, vannomista Herran nimeen.
Voitontahdon näät silmistä. Tää on niille jotka kulkee jalat maassa, pää pilvissä.

Ihan fiiliksis edelleen. Harmitti vaa soittaa duuniin et joutuu vähentää töitä nyt :/ mut pystyn kyl hoitaa tän kuun loppuu hyvin. mut sit on kyl pakko vähentää.. pitää tehä töitä ton koulun eteen, ja reenaa. Ja vuokraan sieltä asuntolasta kämpän ni siel sit pystyy hyvemmin olla. Ekassa jaksossa on golf, yleisurheilu, suunnistus ja pesäpallo urheilulajeina. Sen lisäks on tietty muutakin mm. ensiapukurssi ja erilaisia ohjaus opetuksia ja lihashuoltoa ym. KivaaKivaa!!

minun koulutarvikkeja


En suostu unelmoimaan elämääni, vaan elän unelmaani. Sen saavuttaminen on aina ollu mulle maali.
Ei natsannu ekal, koitin uudestaan ku Dalia. Nyt tätä koko genree kuunnellaan mun takia, hähää.
Tai ainaki jotai sinne päin. Siks et näin, kaikki otin irti itsestäin.
Ei voi kelaa et se tulee noin vaan. Voittajat tekee, häviäjät puheen hoitaa.

hihii.. Maanantain menin sit äkkii hoitaa käytännön juttui ja meijun kaa ostaa mulle penaalin ja kyniä, koska itkuhan multa pääsi ku tajusin että ei mulla ole koulutarvikkeitakaan! Siitä sitten duuniin yläkertaan ja loppuillaksi alabaariin, onneks siinä oli vähä kaveri illan aikana juopottelee, muuten ois saattanu olla vähä tylsää.. Tiistaina meninki töissä sit koko päiväks ja ku pääsin ni suoraa nukkumaan ja aamulla KOULUUN!!!! Iikk ku mua jännitti!!!

kouluun ajamassa ekana päivänä :)


Koulun jälkee menin äitil käymään ja sieltä KoKoMo TiKi BaRiin menin töihin, vähä sekin oli kivaa! ja jännää, opin myös paljon tikidrinkkei :) Tai no ainaki pornstar martinin :)Ja jee ihana nikke on tehnyt mulle nyt uuden kilpitelineen ja voin ajaa ihan laillisesti nyt :) Kiitos!!Jee Jee. sit kokomon jälkee äkkii kotiin nukkumaan ja 06.30 herätys ja kouluun :) Oli englannin ja ruotsin tasokokeet... joo.. tulin vähän surulliseks siitä, mutta hmph. pitää vaa sit opetella enemmän.


 Ryysyistä rikkauksiin, elävä esimerkki. 2012 keväällä presidentti, hähää.
Tai mitä ikinä, kaikki on mahdollista niin kauan ku riittää kipinää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti