tiistai 9. lokakuuta 2012

mikä viikko!!!

Viime viikko oli niin jännittävä!! <3
Maanantaina koulussa perinteiset suunnistus ja pesäpallo. Suunnistuksen jälkeen olin polviamyöten märkä kun maasto oli hieman soista..
 
Siitä sitten heinolaan ja treenit vetämään naisille..
Tiistaina kävin tampereella päivällä ja sekin hirmu jännää ja sieltä suoraan heinolaan takas ja vetää taas taktiset viimeiset treenit ennen peliä ;) vähän kouluhommii ja sit nukkuu.. Keskiviikkona 06.00 heräys ja kouluun yleisurheilu, anatomia ja englanti.. nice, viikon päästä koeviikko...
Koulusta heinolaa ja salille veljen kanssa vetämään etureisi-ojentaja treeni, ja luulin ekan prässisarjan jälkeen että kuolen.. No mutta en kuollu ja pääsin vielä jotenki liikkumaan autolle ja hain ilonan ja lähettiin kohti keravaa, jossa eka sarjapeli oli tiedossa..Pelihän mentiin 9llä pelaajalla eli sai ihan luistella ja tehdä töitä kiitettävän määrän..
 
Sit pikasesti suihkuun ja vähän maitorahkaa samalla suuhun ja kohti lahtea. Hyppäsin kyydistä Jackalopen edessä pois, sillä meillä oli fuksiaiset ja olin jaskaan menossa siis töihin :) Olipahan ilta, huhhuh.. Ihan hauskaa oli aina hetkittäin, mutta oli vähän rasittavaakin :D mut hirmusesti tuttui, sehän on vaa kiva :)
Jaskasta nukkumaan hetkeks ja sit aamulla kouluu, tosin nukuin kyl pommiin kun en kuullu mun herätystä.. Koulun jälkeen suoraan töihin taas santtalandiaan ja sieltä kotiin nukkumaan ja aamulla kouluun.. Koulun jälkeen kävin sannalla kahvittelemassa, salilla, askarreltiin tindelle synttärikorttia ja  sit ajoissa nukkumaan..

Lauantai aamuna herätys kasilta ja siitä töihin aamuvuoroon, jonka jälkeen pelicansin peliin DNA BUSINESS CHALLANGE kilpailuun :))))) Hirmu jännää!! Luulin että pyörryn sinne !!http://www.ess.fi/?category=4887 sieltä näkee mun laukomisen :DD
 
 
 
Hallilta juoksin takas Santtuun missä oli saunalla menossa Tiinan 25v synttäri bileet!!! Hirmusesti oli ihmisii siellä ja oli tosi kivaa :) Oli myös twister turnaus ja mä voitin ;)
 

 Sitten muut alko valmistautumaan baariin lähtöön niin niin tein myös minä :) Työvuoro jaskassa oli vielä edessä. Oli ihan kivaa, ainakin alkuilta. Sitten olin vaan kovin väsynyt töitten jälkeen.. Su aamuna herätys taas aikasin ja sitten menin kummipoikani 3v synttäreille :) Sieltä kodin siivoukseen ja kokeisiin lukua koitin toteuttáa vielä ennen salitreeniä. Oli hyvä treeni ja menin sen jälkeen infrapunasaunaan vielä istuskelemaan ja rentoutumaan. Sit tulikin pikkasen kiire liikeanalyysitehtävän kanssa. palautusportti sulkeutu 23.55 ja viimesen sanan kirjotin mun tekstiin 23.53, että jäihän siinä vähän vielä aikaa väliin :D
 
oli hirveen kiva ja jännä viikko ja ihan huippua! nyt ei yhtään hyvä fiilis. mut kylhän tää taas tästä..
 
Mä teen sen, mitä mun tehtävä on.
Mä meen, koska mun mentävä on.

Eeih, ei mikään mulle riitä, mulle eeih!
Ei mikään tunnu miltään enää, eeih!
Eeih, anna mä meen, anna mä meen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti