torstai 4. huhtikuuta 2013

1 päivä 19 tuntia niin ois Iidan aika nousta kehään.

Nyt pitäs pakata kaikki tavarat ja tehä eväät huomiselle matkalle (jos saan syödä huomen enää mitää, riippuu vähä aamupainosta..) Mut energiat on ihan loppu, enkä jotenki osaa aatella mitä tarvis mukaa.. Huomen aamul ois lähtö ku Villellä on punnitus jo perjantain, se on kyl tosi kiva ni ei tarvi lauantai aamuna matkustaa enää.

Viikonlopun olin Jaskas duunis pe ja la, ruoka oli jo sillon ihan minimissää ja energia tasot tosi vähäset, sen lisäks sain nukuttuu molempina öinä jotai pari tuntia ni alkuviikko oli tosi hankala. Lauantaina oli aamusparrit ja ne meni tosi hyvin. Illal mentii käymää poikien kanssa Haikon Kartanolla huippukylmässä. -110*c huoneessa oltiin 4min, tai no mä olin kolme minuuttia ku ku mentiin sinne ni sain pienen paniikki kohtauksen ku se tila oli ahas ja siel oli sumua ja en nähny ketää ja sit oli niin kylmä ja en saanu hengityttyä.  Oli pakko päästä pois, mut sit menin heti takasin. Vitsi sen jälkee oli kyl hyvä ja kevyt olo.
 

Sunnuntaina oli ihan rento päivä. Iskän ja Ilonan kanssa katottiin pari leffaa, koskemattomat mikä kertoo siitä kun sellanen pikkurikollinen alkaa rikkaan halvaantuneen miehen avustajaksi. Ihan älyttömän hyvä leffa. Käytiin tunnin luonto kävelyllä illalla iskän kanssa ja sitten toisen leffan aikana mä jo nukahin sohvalle. 

Maanantai aamuna oli taas sparri treenit Jimmyn kanssa, ne meni taas tosi hyvin, tosi hyvä fiilis oli! Reenattii vähä myös alasvientiä ja se alko sujuu vähän paremmin jo. Sitten menin kahville pitkästä aikaa taas ihanan Emmin kanssa kun se oli täällä heinolassa käymässä, olipa kiva nähdä :) Mummolle kyläilemään ja Illalla menin salille viel vähän venyttelemään.

Tiistai aamuna taas treenit Jimmyn kanssa ja ruokaa tiputettiin taas paljon pois. Treenit meni ihan hyvin ja Teron kanssa katottiin muutamia paini juttuja vieläKeskiviikkona paino oli tippunu -1kg aamulla ja siitä pirun hyvä mieli vaik ihan kamala nälkä ja kylmyys ja väsymys ja päänsärky. Aamulla katottiin Ilonan kaa lol elokuva mun puolikkaan greipin ja teekupin kera :D käytiin kaupassa hakemassa ruoka tarvikkeita ja vähän eväitä mulle matsin jälkeiseen elämään :) Sit olikin ripsihuolto Meijulla ja Pinjan kanssa käytiin teellä ennen ku käytii salilla ottamassa vähän kuvia. :) 
Illalla yogastretsing ja sitten saunaan ja salkkareita kattomaan katsomosta.Torstai aamuna paino oli taas tippunu kilon edellisestä mut nälkä oli ihan kamala. Jeren hierontaan ja se autto onneks tosi paljon ku pohje ja hauikset oli ihan krampissa. Sit mentiin illalla taas huippukylmään, nyt se oli -125 astetta, tuntu ehkä kylmemmältä ku edellisellä kerralla, mut en karannu pois vaik aluks taas vähän ahdisti..

Kuulin vähän juttua mun vastustajasta et se ois 10 vuotiaasta asti reenannu potkunyrkkeilyy, mikä nyt ei ois kauheen tasanen vastustaja mun mielestä, mut tiedä nyt sit mikä on totta ja mikä ei. Päätin päivän ahdistuksen jälkeen et ihan sama kuka siel vastas on, mä aion voittaa. Teen sen mitä osaan ja se riittää siihen. Puntari kun läpästään niin sit this girl is on fire. 

Ja hei hyvii uutisia, jos ei pääse Turkuu kattoo matsia, ni sen näkee täältä suorana lähetyksenä http://www.livestream.fi/fightforglory/  Mun matsi on ekana eli aikalailla klo 18.00.

Nyt etin energiaa jostain ja teen eväät ja pakkaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti