keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Training working training

Okei, ensimmäinen puhelimella tehty bloggaus koska ilmeisesti mun netflixin katsominen on syönyt kaiken mun nettikapasiteetin ja se ei enään toimi. Mutta jos omistatte netflixiä suosittelen ehdottomasti sarjaa orange is the New black. Todella hyvä!! Kertoo naisesta joka 10 vuotta aikasemmin on tehnyt yhden huumerahakuljetuksen ja jää nyt siitä kiinni ja joutuu vuodeksi vankilaan, missä selviytyminen vaatii aika kovia keinoja. 

Noh mutta joo! Viikko sitten maanantain reenit ei tosiaa menny kovin hyvin. Olisin voinu helposti jäädä mököttään ja alkaa Reenailee enemmän salilla tai jotain muuta. Mut menin tiistaina kumminkin mma reeneihin ja ne meni jo vähä paremmin. Aluks lämmiteltiin ja sit otettiin eriä alasvientejä ja sitten 5 min eriä pystypainia/alasvientiä kulmassa ja sparrieriä. Reenien jälkee oli tosi paljon hyvempi fiilis. Ei pidä luovuttaa! Jos menee tosi huonosti ni siitä ei voi kun päättää että menee paremmin ja toteuttaa sitä sitten! 
Keskiviikko aamuna heräsin aikaisin aamulenkille, n. 45min matalasykkeistä tuolla sataman maisemissa ja siitä menin karismaan aamuvuoroon. Pääsin sieltä töistä niin ajoin äkkiä Heinolaan ja mentiin iskän kanssa käymään salilla ja syömässä ennen jaksan työvuoroa. Salilla yritin uutta penkki sotilaspenkki ennätystä mut ei noussu 64,5! Että mua ärsytti!! Tosi paljon!! Sitten oli Jaskan työvuoro edessä  ja Miikan kanssa otettiin punnerrus, burbee, yhenjalankyykky kisoja ja liekitettiin vaahtokarkkeja :) tietty sitten töitäkin tehtiin mutta aina välissä vähän piristystä iltaan :)

Torstaina kävin juoksemassa kaatosateessa hyppyrimäen rappusia, kotiin syömään aamupuuro ja sitten töihin taas. 
Perjantaina painireenit missä ei ollu muuta kun minä ja Joni. Mut mulla oli kivaa ja jäin vähän lyömään säkkiä viel painien jälkee ennen kun menin töihin santtuun ja sieltä jaskaan. 


Lauantaina kerkesin herätä ja melkein heti menin santtuun töihin ja sieltä jatkoin taas jaskaan. Tuntu jossain vaiheessa iltaa että olin ihan loppupoikkirikki mut sitten piristy jotenkin kumminkin kun meni jaskaan :) 

Sunnuntai ja vapaapäivä! Jess! Pinjan kanssa käytiin reenaamassa parin tunnin reeni ja sitten sainkin työvuoron jackalopeen, mut se oli oikeesti vaan kiva ku sunnarit oli tiedossa :)


Maanantaina oli nyrkkeily reenit ja tuntu et ne meni nyt hyvin. En tiiä johtuko siitä et mice käski mun syödä banaaneita ni reenit alkaa sujua vai sainko keskityttyä pitkästä aikaa vaan tarpeeksi. Mutta jäi hyvä mieli :)

Eilen pidin välipäivän reeneistä ja kävin vaan tiihosen jeren hieronnassa ennen töitä :) tekipä taas hyvää!!

Mun elämä siis on ollu aika pitkälti tän kuun töissä, töissä, töissä reeneissä töissä, reeneissä.. Ens kuussa helpottaa töitten puolesta mutta alkaa taas koulu ja tollanen teini ikäinen sisareni muuttaa tänne mun huollettavaksi niin saa sen energian taas johonkin kulutettua :) 

Nyt töihin!! Santun kautta jaskaan ja tulkaahan ihmiset sinne! Tänään tiedossa yhdet kesän kovimmista bileistä, weakday ja sunmergruuvi!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti