tiistai 16. heinäkuuta 2013

se ei oo muista ku must kii, ei oo tulos tuloksii ilman tuskii

Olenpa ollut ahkera päivittelemään blogia :D Nyt on kyl jotenki tuntunu kauheen kiireiseltä elämä, vaikka oikeen mitään ei oo kerinny tekemäänkään.

Salilla oon käyny tosi tosi vähän kesän aikana, Fressin kortin irtisanoin keväällä ja heinolan jäähallin salilla oon käyny. Syksyks pitäs ostaa kortti jonnekkin, en oo ihan varma viel minne, kävin kokeilee makenfitnestä ja se vaikutti kyl ihan kivalta

Piknikillä kerittiin käydä yks sunnuntai aamu mun pikkusiskon ja Pinjan kanssa. Oli kyllä hyvät eväät, piknikkejä pitäs järjestää musta ainakin kerran viikossa..
Poikien kanssa käytiin haikonkartanon huippukylmä huoneessa hoitamassa vähän lihaksia ja niveliä. -110*C 3 minuuttia. Se on kyllä kylmä! Tosi tosi kylmä! Mut sen jälkeen on kyl tosi hyvä olla. Jännitti taas tosi paljon mennä sinne kun se on sellanen ahdas tila missä ei nää mitään, mutta en saanut paniikkikohtausta ollenkaan :)

Vääksyn läheltä Niemimäen mansikkatilalta kävin keräämässä talveksi pakkasen täyteen mansikkoja http://www.niemimaki.fi/  . Mahtava paikka jos suunnittelet pitäväsi vaikka juhlat jossain, kannattaa katsoa :) Nyt pitäis vielä mustikkoja käydä mökiltä keräämässä kun vaan kerkeäisi.

Aamulenkillä oon yrittäny käydä 3-4 kertaa viikossa ja vähän erityylisiä, maanantaina vedettiin Reetan kanssa HIIT tyyppinen reeni porrasjuoksulla. Reeneissä en kauheesti oo kerinny käydä, pari kolmekertaa ehkä viikossa. Sitten kun työt Jaska+Santtu yk+Santtu ab+Karisma työvuorot laittaa siihen päälle niin jotenkin kaikki aika on käytetty päivästä. Noi yötyöt sekottaa rytmiä kyllä tosi kovasti. Tykkään hirmusesti olla Jaskassa kyl töissä! Viime perjantaina mulla oli kivintä ikinä töissä siellä! En oo ikinä saanu niin paljon positiivista palautetta kaikesta ja olin hirmu hyvällä tuulella! Sain ruusunkin ja kaikkea :) Oisin voinu vetää hyvin toisen jaska vuoron siihen viel perään :)
Reenit sitten.. ei ole mennyt niin kovin hyvin vähään aikaan.. Ja sit nyt tos maanantain nyrkkeilyreeneissä paketti hajos ihan kokonaan ja vitutti niin paljon et alko ihan itkettämään. Mua hävetti ihan tosi paljon sit sen jälkeen. Mut onneks sit juttelin yhen mun reeni kaverin kanssa ja se tsemppas ja sano et ei tarvi yhtää jäädä miettii tollasia. Ja sit menin tänää reeneihin ja meni heti tosi paljon paremmin! Jotenki ehkä taas aika paljon mietittävää tuol päässä, eikä ees mitenkään negatiivisia asioita, jotenki vaan kaikki mietityttää kovasti. Mut hyvinhän kaikki menee :) Ja nyt oon koulun alkamisesta melkee yhtä innoissaan kun vuos
sitten tähän aikaan ku sain kuulla et pääsin sinne! :) Koulu alkaakin viikon vaellusmelonta reissulla.. Jee :D


Fiilikset maanantain reenien jälkeen....

Kävin viimeviikolla vierailemassa MMA Utissa Strongholdgymillä, Oli huippuhyvät reenit ja mikä kivointa pääsin reenaamaan tytön kanssa! Kiitos vielä Suvi Salmimies ja varmasti tulen uudestaankin sinne!

Mitä haastet täs muuten ois
Paan tuntei sisään, hion puutteet pois
Tee tarpeeks kauan mitä muut ei jaksa
Pian teet asioit joita muut ei voi,
Tää on mun hetki, jos mä päätän niin
Otan tän, otan tän, mä otan tilanteen haltuun

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti