tiistai 25. kesäkuuta 2013

Tääl eletään vaan kerran ja aattelin elää nyt sen verran, kun haluun enkä herran pelossa koittaa vaan sinnitellä elossa.

olipas hauskaa käydä pelailee Pinjan kaa koripalloa :) Me ei oltu erityisen hyviä siinä, mut todennäkösesti johtu siitä et meillä ei ollu koripallo shortseja päällä..

Viime viikon reenit meni hyvin, mut nyt sit maanantain nyrkkeily reenit ei oikeen menny ihan niinku tahtoisin. En tiiä johtuko sitten juhannuksesta vai eiks ajatukset pysyny taas jostain syystä oikeen kasassa. Haha mut kerrankin voitin painissa pari poikaa, ne oli kyl sen verran kevyitä ja pieniä et en tiiä lasketaaks sitä oikeestaan :D mut must oli kiva ku ne pojat seuras meijän reenejä ja pyöri siinä mun ympärillä aika paljon ja sit Jere tuli pitää pistareita siihen mulle ja löin yläkoukkua ni se toinen niistä lapsista sano et oho, lyöhän se aika kovaa vaik se on tyttö!Viime keskiviikkona oli jaskas summergruuvi weakday ja siel oli esiintyy GeeHoo, Hänk Muuvi, Miste ja Jens Leman. Niko esiinty ekaa kertaa ja vitsi se oli ihan älyttömän hyvä. Jenni sanoi hyvin : "tiesin et Niko on hyvä, mut en ois ikinä uskonu et näin hyvä!" Pari siideriä siinä juotiin, mut ei kauheesti enempää ku oli duunii seuraavana aamuna ni aikasin piti mennä nukkumaankin :) 

Jotenki sitä väsytti sen torstain aamuvuoron jälkee kuitenki sen verran et ei kyenny mennä reeneihin eikä pelaamaan ees futista vaik olin luvannu.. :/ Niken kaa käytii ajelemassa ja se piristi sitten ja siinä oli kaiken näkösiä asioita mitä piti järkkäillä viel juhannusta varten, mikä sit olikin yllättävän kivaa :D Yöllä hain viideltä Pinjan Jaskasta ja lähettiin ajamaan mökille. :) Perillä otettiin pienet unet ennen kun aloitettiin juhannuksen juhlinta

vähän vesisotaa, tän jälkeen multa ja Tommlta taidettiin takavarikoida vesipyssyt

Perjantain mölkkymestaruus Iidalle ja Pinjalle!

ei oo photoshopattu ;)
ja jee talviturkki heitetty! huh! Oli se kylmää mut ei voinu muutakaan :)
 kalja tölkit sai kyytiä
otettiin kantapalat leivistä, kun ei kukaan niitä tahdo syödä ja lähettiin ettimään joutsen lapsia, joille oltais annettu leipää, mut ei löydetty
eikä eikä en taho :D

Erittäin kiva ja ennen kaikkea hauska juhannus :D Sunnuntain lähin aamulla sieltä karisman santtuun töihin ja illal käytii Jessen kans pyörä ajelul vielä, olipa tosi kivaa!

 
Välil mä mietin et mikä on oikein ja mikä väärin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti