sunnuntai 18. elokuuta 2013

viikoksi evolle-pakkausta

Ei todella oo helppoa toi pakkaaminen, just viikko sitten tulin Turkista ja en ees oikeen kerinny purkamaan niitä tavaroita niin pitäs ollakkin pakattuna jo rinkka vaellukselle ja kuivapussi melontaan, ja itseasiassa sitten lisäksi vielä Prahan kaupunki loman vaatteet, koska kun tullaan vaeltamasta ni siinä on sitten töitä ja toivottavasti parit treenit ennen ku lähetää sunnuntaina aikasin aamulla Prahaa Pinjan kanssa :)

Huomen aamul ois siis lähtö. Tänää kävin ostamassa loput ruuat tonne. Meillä on Heidin kanssa yhteiset ruuat ja trangia, eli piti kokoajan sopia yhdessä mitä otetaan mukaan.

pussipuuroa, pussikiisseliä, pussikeittoja, pussitonnikalaa, teetä, pähkinöitä, riisikakkuja, proteiinipatukkoja, kuivahedelmiä, lettujauhopussi.. Siinä ois nyt sit ens viikon ruokalistaa :D

Lähin aika nolla tilanteesta kaikkien tavaroitten kanssa mitä tarvii mukaan. Anulta sain rinkan, Makelta makuupussin, puukon ja makuualustan, Sannalta sadenpitävän takin, Karolta neopreeni tossut melontaan, Niklakselta kameran ja puhelin lataus akkuja, iskältä sadepuvun ja kuivapussin melontaan jne. Sitten Stadiumista kävin ostamassa ihan tollasia perusjuttuja ku retkilautanen, retkimuki, istuinalusta, headbandin ja tollaset sormikaslapaset, makso yhteensä vissiin 15 euroa..
Sadepukua en tosiaan omista, niin iskältä sain lainaan moottoripyöräsadeasun.. Sinne mahtuu ainakin alle vaatetta :D

laastareita, hotgeeliä
noilla akkulatureilla saan ehkä puhelimen pidettyä virrassa koko matkan kuhan jätän facebookin käytön väliin :D

Ekana lähetään viiden hengenryhmissä 3 päiväks vaeltamaan evolle, suunnistetaan siellä kompassien ja karttojen kanssa (toivottavasti mun ryhmäläiset on hyviä suunnistamaan) Ja nukutaan erätovereissa, eli sellasissa pressuissa. Sitten käydään heittämässä rinkat vajaan ja siirrytään pariksi päiväksi melomaan.. Siellä päästään sitten telttoihin nukkumaan.

Tänää oli tosi kivat aamusparrit! Ekana vähän pistareita ja sit 3min eriä vaparisparria. Paketti pysy suht hyvin kasassa :)

Miks asiat pitää olla niin hankalia ja mustavalkosia välillä.. Harmittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti