tiistai 15. lokakuuta 2013

you´re one step closer, than you were yesterday

Nyt on kyl hyvä fiilis! :)
Eilen aamulla heräsin aikasin ja mentiin pitkästä aikaa Reetan kanssa aamu lenkille tonne pakkaseen. Tehtiin kevyt tunnin mittanen kävelylenkki ja vaihdettiin kuulumiset. Vaik oli pirun kylmä ni kyl oli muuten kiva ilma ja on toi syksynen maisema kauniskin. Sieltä sitten shooto salille ja paini reenit Jeren kanssa oli edessä. Kylhän se taas mua kurmuutti, mut kyl jäi käteenkin paljon juttuja. 
Salilta lähin sit kouluun kuuntelemaan vähän erilaisia luentoja ja sieltä takas salille ja nyrkkeily reeneihin. Oli kyl puhti jo vähän pois, mut onneks oli aika iisit reenit. tekniikkaa, tekniikkaa ja tekniikkaa. Kotona ootti vielä kauhee kasa kouluhommia ja niin, ois ehkä pitäny lukea myös tän päivän enkun kokeeseen.. Mut päätin kattoa vaan salkkarit ja käydä ajoissa nukkumaan :)

Tänää oli koulussa taas tanssiais projektin alotusta, opo palaveria ja niin sitten se enkun koe. Ei se vaan oo mun juttu ei, mut joka tapauksessa aika iisi koulupäivä ja nyt alko sit syysloma, mikä loppuu vasta vajaa 2 vk päästä! :) Perjantaina yks netti tentti vaan ja vähän rästi tehtäviä ;) mut ei tarvi ajella lahti-vieru väliä :)

Olin tosi väsyny ku pääsin himaa, enkä ois jaksanu lähtee reeneihin, mut sit aattelin et kyl mun pitää mennä ku en oo käyny tavallisis reeneis niin pitkää aikaa.. Eka painittii muutama erä lämmittelyä ja ei se menny kovin hyvin, vaik yritin käyttää kaikkea mitä oon Jeren kaa oppinu, mut perkele ku ne tilanteet menee niin nopeesti. Tai sit painit jonkun Rasmuksen kanssa joka vaan on niin perkeleen vahva et vaik ois aikaa tehä jotain ni en mä sitä saa heilutettua yhtään minnekkään! sit otettii välineitä 6 erää ja tuntu et lyönnit ei lähe kyl yhtää hyvin ja sit kun potkittiin ni ne viel huonommin. Sit sparrattii vapari sparria loppuu pikku hanskoilla. Ja ekaa kertaa ehkä ikinä tuntu et se sparri meni ihan hyvin. Mä en pelänny siel kehäs ihan kauheesti ja löin vastaakin vaik iskut osu naamaa :D mikä siis on ollu aika harvinasita mulle :D Toki Juuso aika kevyesti otti mun kans, mut silti jäi hyvä fiilis. Ja sit tuli viel hyvempi fiilis ku Joni sano et oot menny kuukaudes kyl huimasti etee päin. 
Ja se on kyl ihan täysin Micen ansioo ku se on jaksanu käyä mun kans reenaamas, eikä oo menettäny hermoja muhun ikinä vaik en meinais oppia millään. Ja silt oon saanu ihan älyttömän paljon avaramman käsityksen koko vaparii mitä siel voi tehä. Ei se ole nyrkkeilyä ja painia yhdistettynä. Aika paljon kaikkia eri juttui mitä voi tehä.. :)


Eka jakso koulus nyt ohi ja vähän meni nopeesti. Ehkä siihen vaikutti toi outdoor kurssi ku tuntu et koko ajan on jotain reissua melomaan tai kiipeilemään tai jotain :) Mut onneks kyl valitsin sen! Ens jakso onkin sit vähä teoria pitoisempaa.. En tiiä, kyl täs taas tuntuu vähän et pitäs jonnekki oikeelle lomallekkin päästä, vaik ei tää tahti oo nyt onneks läheskään sama ku viime syksynä. Töitä teen nyt paljon vähemmän, enkä reenaa 3 eri lajia kilpailumielessä :D kai sitä vähän fiksuuntuu ku vanhenee ;) tai jotai.

UFG:n huppari, jos haluu super hienoja reeni vaatteita Pit Bullilta tai UFGltä kannattaa käydä kattoos www.rostok.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti