lauantai 19. lokakuuta 2013

its have to start focus now

Torstaina ennen reenejä juteltiin Teron kanssa ja päätettiin että ottelen Chicago Collisionissa 29.3 amatööriottelun. Iiik! Pääsen siis ottelemaa kotiyleisön etee, sibbetalolle HÄKKIIN! Tuli tosi hyvä fiilis siitä, et nyt on joku tavote mitä kohti mennää. Ehkä tarvin sen muutenki tähän mun elämään, tuntuu et tää on vaa tälläst ajelehtelua ja oikee missää ei oo mitään sen ihmeellisempää tavotetta. Nyt ON! Ajatukset hyppii aika paljon täl hetkel, ja väkisin aloin kelailee miten se viime matsi meni, mut tää varmasti täst tasottuu. Motivaatioo löytyy reenata ja se on pirun hyvä, koska helvetisti on mentävä etee päin vielä et keväällä se olen minä siellä konserttitalolla, joka voi tuulettaa.

No mut tosiaa, noist fiiliksist on turha ees sen enempää selittää ku ne on niin sekavat, kuten mul aina muutenki :D No tän juttelun jälkee alko reenit ja otettii alkuu vä'hän alkulämmittelyä, sitten "kevyitä" 6-8minuutin eriä painia vissiin 5 erää. Ja sit vaparisparria, tosi kevyttä. Omien reenien jälkee päätin jäädä viel meijän salin MMA Circuittiin. Mikä kesti tunnin. Vitsi olin ekan 15 min jälkee ihan hiestä märkä. Oli kyl huippu hyvä jumppa! Pitää alkaa useemminki käymää siellä. Kuminauhoilla ja omalla painolla tehtäviä kaikkia lihaskunto-jumppa juttuja vaparista sovelletuilla liikkeillä. Suosittelen! TI ja TO klo 19.30

To-Pe yönä en saanu yhtää nukuttua ku jotain inhottavia painajaisia tuli mun uniin. Sudet yritti syödä mua ja kaikkea inhottavaa. Heräsin tosi väsyneenä tekemää outdoorin koetta ja sit lähin painimaan Jeren kanssa. Mä yllätyin ite ihan et ekaa kertaa jotenki näin siin painissa vähä niitä paikkoja ja välillä tein jotain juttuja ihan miettimättä ees sen enempää. Mikä varmaa ois ihan tavotteen mukasta :D Mut joo, toivottavasti se alkais pikkuhiljaa kulkea kans vähä paremmin. Jere on kyl ihan paras opettaa tota painia. Tosin se kyl sano et kohta loppuu hauskuus reeneistä ku aletaa reenata sitä matsia varten kunnolla.. Vähän jännittää koska kyllä se nyt saa mut jo ärsyyntymään aika pahasti ku se mun kylkiluita ja päätä yrittää saada mahtumaa pienempää tilaan.. :)

Sit lepäilin siinä loppupäivän ennen töitä ku tuntu et ois vähä kipeeks tulossa, mut onneks ei nyt ainakaa enää tunnu siltä :) Vähä ois väsyttäny aamul ku heräsin mut aattelin et pakko mennä salille, ku en tienny onks sinne menos ees ketää muuta jol on avaimia. Mut olipa kivat reenit. Mä vaan huomasin taas et kunto loppuu ihan kesken! Alkuu pelattii 15 min futista, tosi hauskaa! Sit otettiin pukkihyppelyitä minuutti, sivuttain toisen ylihyppyi ja ali ryömimisiä minuutti, sit sillee toisen heilatuksia tossa sylissä ja sit vielä lonkanyli toisen heittoja. Sit vapari sparrii. Nyt ei tuntunu kauheen helpolta sparrata.. ja tuli taas voi anteeks! anteeks! muutaman kerran. Mutta ku mä säikähän et jos toista sattuu :/ Varsinki ku Juusol tulos matsi viikon päästä! Mut ehkä mä vaan yliarvioin voimani ;) ei ne satu :)

 Reenien jälkee tein viel leukoja ku mul on tollai apps, minkä avulla mun pitäs saada 6 viikossa 20 leukaa!  Laitoin siihen lähtötasoks 5 leukaa maximiks ja nyt mul on täl hetkel toinen viikko menossa. 3 kertaa viikossa pitää tehä leukoja. Nyt ois ollu ohjelmas 4 - 4 -3 -3 -4. Mut sit Juuso tuli vähän tsemppaamaan viereen ni tein 4-4-3-9-6 Juuso kyl autto vikas sarjas viimeset. Mut suuresti epäilen että neljän viikon päästä menee 20 :D Mut katotaa, ehkä appsi toimii ;)

Jes Nyt töihin santtuun ja sieltä Jaskaan, Tulkaahan jengi viettämään lauantai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti