maanantai 4. marraskuuta 2013

i fight back

HEIPPA!

Kaikenlaista menoa tässä vähän ollu, koulussakin alko uus jakso ja tosi mielenkiintosia aineita on nyt. Otin valinnaiseks taitolajit, jossa mm. tehdään päiväkotilapsille motoriikkatestejä, huippuurheilijoille dartfish tekniikalla analyysit suorituksesta ja yhtenä proektina tehdään videomateriaali koordinatiivisista harjotteista kamppailu-urheilussa. Sitten on yrittäjyyttä, englantia (jeejee...), kuntojaterveysliikuntaa ja opparin tekemiseen tutustumista ja sitten me järjestetään vielä tanssiaiset. 

Toivon ihan älyttömästi et jaksan käydä tuol koulus nyt, koska siel on oikeesi tosi mielenkiintosta ja kivaa. 

Oon reenannukki, tosi paljonkin ja tosi hyvissä opeissa. :) Kävin Lappeenrannassa venäläsiten naisvapaaottelijoitten kanssa reenailemassa, venäläinen Sergei Bal veti reenit. 2,5 tuntia pystyä ja sit tauon jälkeen samanlainen setti mattoa vielä. Viime viikolla kävin Kouvolassa taas Suvin kanssa sparraamassa. Siel on aina tosi kivaa, vaikka turpaan saankin :) Ja sit omis iltareeneissä oon käyny ja Jere on jaksanu käydä mun kanssa nyt aamusin painimassa. 

Itsestä tuntuu et ei mikään mee eteenpäin ja välillä ahistaa se ihan älyttömästi. Kiva kuitenki oli kuulla sellasilta joitten kanssa en vähään aikaa oo reenannu ni että kyl kehitystä on tullu. 

Torstaina käytiin Pinjan kanssa Lorna Janen Lavli illassa. Olipa kiva! Eve piti siellä tanssia ja uni luennon ja sitten sai ostaa treeni vaatteita.Lauantaina menin heti aamusta iskälle ja käytiin aamusalilla. Sit käytii pyhäinpäivän kynttilähartaudessa ja hautausmaalla. Oli ihan älyttömän hienon näköstä. 
Oli ihan älyttömän kiva olla nyt pitkästä aikaa koko porukalla yhessä.  ja sit löysin viel ihanan kuvan iskästä, musta, Santerista ja Ilonasta. :)


on noi vaan parhaita tyyppejä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti