maanantai 11. marraskuuta 2013

kamppailija ei kiusaa

Nää on taas näitä koulupäiviä kun ärsyttää ajaa vierumäelle ja takasin parin tunnin takia. Harjoteltiin mavea, rivea, tempausta ja kyykkyjä ja opetettiin niitä muille, ihan kivaa mut vähän turhalta tuntuu toi reissaaminen. Siihen menee turhaa aikaa. Tosin nytkin voisin tehdä enkun tehtävää tai raporttia koordinaatioharjotteiden fysiologisista vaikutuksista, et toi taitolajien tehtäväkin lähtis liikkeelle. Tai ihan muutama muukin koulu homma ois. Ja pitäis siivota jne.. Mutta päädyin kuitenkin kirjottaa tätä blogia ;) 

Lokakuussa alkoi kamppanja "kamppailija ei kiusaa",käykäähän kaikki tykkäämässä sen facebook sivuista https://www.facebook.com/kamppailijaeikiusaa . Meidän seura osoitti tukensa kamppanjalle myös. Tosi tärkeitä juttuja, aina vois jokainen hetken miettii tollasiakin asioita.
Viimeviikolla tuntu et ehkä vähän on menny painireeneistä jotain päähänkin ja sain jotain juttuja onnistumaa, se on kyl kiva fiilis kun siltä tuntuu :D Tosiaa niihin lukkopaini kisoihin on alle kuukaus enään, ni hyvä ois pari lukkoakin osata tehä ennen sitä :) toivottavasti sinne vaan tulisi tyttövastustajia.
Tänää aamulla reenatessa tuntu sit taas siltä että sparratessa ei tullu kyllä yhtään niitä onnistumisia :D nyt on vaan nenä ja leuka kipeä :D hmph vähän kyllä ärsyttää että ei onnistu. tai vähän enemmänkin oikeestaan. Mutta siltikin taidan nyt jättää nyrkkeily reenit tältä illalta väliin, tuntu aamullaki vähän et mun käsistä ihan loppu energia. Huomenna sit taas uusiks.

 eilen muistin viettää kokonaisen lepopäivän, ja olin iskällä koko päivän <3

Tänää aamu alko ihan tosi kivasti kun postimies toi paketin ihania cocovin tuotteita! Oon jo jonkun aikaa käyttänyt cocovin tuotteita päivittäin ja aloitettiin tosiaan nyt yhteistyö cocovin kanssa. Ihan huippua, koska ne tuotteet on vaan niin mahtavia! Muutamalla tuotteella oon huomannu tosi selkeitä positiivisia muutoksia kehontoiminnassa, ja nyt pääsee laajentamaan sitten käytettäviä tuotteita :) Mutta näistä enemmän sitten seuraavissa kirjotuksissa 
Jep, jos mä nyt alkaisin tekemään jotain fiksua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti