maanantai 2. joulukuuta 2013

alle viikko katakombbeihin! :o

heippa!
Se ois kuulkaas alle viikko mun ensimmäisiin lukkopaini kisoihin! Viime viikko meni sillätavalla että en kerinny omiin reeneihin koko viikkona kertaakaan, iltaisin olin töissä tai koulua oli tosi myöhään. Ja yhtenä iltana nukahin vahingossa enkä heränny reeneihin. että harmitti :/ Koulutehtäviä ois tosi paljon ja tuntuu et mistään välistä ei niihin löydy aikaa tai sit oon niin väsyny et ei yksinkertasesti jaksa tehdä niitä. et ehkä se ei loppupelissä haittaa että nukuin yhtenä iltana päiväunet. 

Kyl mä vähän silti sain reenattua, torstaina näin ihanaa ystävääni Jaana Kolua, joka toimii personal trainerinä, ja olimme menossa kahville päivittämään kuulumisia, mutta muutimme suunnan makenfitness centeriin ja mentiin rääkkäämään jalkoja. Jaana kohteliaasti kysyi etukäteen kyllä että tarviiko mun kävellä muutamaan päivään ;) Oli kyllä kivaa, pitkästä aikaa salitreeniä, huomas että vähän noi voimavarat hävinny tollasissa liikkeissä siitä kun kävi joskus enemmän.

Perjantain käytii iskän ja pikkuveljen kans salilla kans ja kokeilin taas lisä paino leukoja, eka tavallisia sit 5kg, 10kg, 15kg ja ku se tuntu vielä aika kevyeltä ni yritin 20kg kiekon kanssa. mutta se ei noussu enääN!! vähän harmitti. 

Keskiviikkona kävin Kouvolassa painimassa Suvin ja muutaman muun kanssa strongholdgymillä. Paljon sparrieriä, ihan huippua!

Lauantaina oltiin Jeren kans sovittu treenit, ja käytiin pystypainijuttuja läpi. Paljon toistoja, tekniikkaa. Sitten ilmestyi myös maku ja mice salille, aika huippua päästä reenaamaan noin hyvien äijien kanssa :)
Mua alkaa vähän jännittää ne painikisat. Vaikka siis aattelin että en stressaa koko asiasta yhtään. mutta mutta.. Kylhän se vähän jännittääkin.. Sitten mietin kauheesti mitä kuuluu sinne laittaa päälle ja muistakaahan kaikki tytöt jotka ootte menossa lukkopaini kilpailuihin, ei saa laittaa stringejä, pitää olla tavalliset pikkuhousut. Kaikenlaisia sääntöjä, hammassuojat on kuitenkin vapaaehtoiset. 

Heh ja vaatetus ongelma katosi myös kun sain SUPERHIENOT Pitbullin kilpailushortsit Miceltä! Saman tyyppisiä reenishortseja saa ostettua osotteesta www.rostok.fi tosi kivaa materiaalia! :)Nyt iltalenkille Pinjan kanssa, heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti