torstai 15. syyskuuta 2016

Back to basics

Alle puoleentoista vuoteen on mahtunu kaksi synnytystä, muutama lähes kokonaan nukuttu yö, paljon väsymystä, yksinäisyyttä, mihinkään kuulumattomuuden tunnetta. Kun katson peiliin, näen erittäin selvästi että se kroppa mikä mulla oli vaikka collisioniin valmistautuessa on tosiaan kokenut kaksi raskautta. Raskaus arpia, kaikki lihakset hävyksissä, kaikki on löllyvää ja pehmeää, silmät näyttävät juuri siltä kun ne näyttävät kun olet valvonut puoltoistavuotta ja edessä toinen samanlainen pätkä. Hiukset takussa kun aamut menevät täysin kahden lapsen aamutoimiin eikä siinä ole väliä hiusten harjaamiselle. Kauhulla odotan myös niitä ryppysiä tyhjiä pussukoita miksikä tissit muuttuvat imetyksen jälkeen taas. Viimeisimmässä raskaudesaa onnistuin keräämän 25kg painoa lisää. Sairaalaan jöi viisi kiloa, joten siinä jäi vielä muutama kilo pudotettavaksi.
Itsetunto on hävinnyt aika olemattomiin. Edelliset kaksi vuotta ovat olleet elämäni raskaimmat ihan jokaisella osa-alueella. Mutta samalla ylivoimaisesti antoisimmat. Olen saanut kaksi ihanaa lasta joiden vuoksi tekisin kaiken aina uudestaan ja uudestaa. He ovat elämässä parasta eikä mikään asia tule edes lähelle heidän merkitystään. Ja tärkein asia minulle elämässä on olla heille paras mahdollinen äiti.

Mulla oli tavotteita ennen ku aloin Lucya odottamaa, halusin ederä vaparissa, olla hyvä. Se oli mulle tosi tärkeä asia. Nyt on mun aika yrittää saada niitä unelmia myös täytettyä. Ja saada etsittyä sitä itsetuntoa jostain koloista takasin. Kaikki tehdään täysin lasten ehdoilla, mutta tosissaan haluan yrittää vielä voittaa ja kisata ja nousta ehkä jonain päivänä vielä ammattilaishäkkiin. Matka siihen on pitkä, oli kaksi vuottakin sitten mutta nyt kaikki lähtee aika nollasta.
Lantionpohja lihasten harjoittelun aloitin heti ja nopeasti alettiin lasten kanssa tekemään vaunulenkkejä. Päivisin jumppaillaan lasten kanssa yhdessä, he toimivat painoina ja lucy tekee jooga liikkeitä perässä :D

Tänään olin salilla, back to basics bjj tunnilla ekaa kertaa ja joo, aika nollasta lähdetään. Huhhuh. Mutta marraskuuhun katsoin jo yhdet adcc kilpailut ja bjj SM kisat mitkö aion lähteä voittamaan. Nyt paljon malttia, pitkäpinnaisuutta, keskittymistä ja vähän taitoa soveltaa tätä hommaa lasten kanssa niin tää tulee vielä onnistumaan!
Eilen kävin vetämässä bjj junnuille reenit

Tämmönen ihana pieni paketti otti mut ilosena reeneistä vastaanEi kommentteja:

Lähetä kommentti