sunnuntai 6. toukokuuta 2012

kiva olla vapaallakin :D


Nyt ois vapaat lusittu! Oli kivaa sittenkin olla vapaalla :) ehkä voisin harrastaa enemmänkin vapaita, nyt varsinkin kun kotikin alkaa pikkuhiljaa näyttää kivalta, ni mikäs täällä ollessa :) Perjantain käytii joo ikeassa, en ostanut sitten yhtään mitään sellasta mitä mun ois pitänyt, kuten vaikka jotain huonekaluja täyttämään tätä asuntoa, vaan ostin kynttilöitä, kukkasia ja ledivaloja telkkariin :D Ajattelin nyt että alan pitämään kukkia, ei niitä voi olla niin vaikea olla pitää henkissä, ostin sitäpaits myös kastelukannun! 

Ikean jälkee käytii askossa ja sieltä löyty mulle sit sohva, miehet tuo sen Iidalle sitten torstaina, pitää muistaa olla kotona sillon. Sit salkkarit ja pelii kattoo Santtuun ja Jaskaan kahville. Ajoissa tulin kotiin ja aloin lukea nälkäpeli kirjaa, voi miten se on hyvä1! ei sen lukemista voi yhtään lopettaa. Onpa kiva lukea pitkästä aikaa, sekin yksi asia mitää voisin tehä vapaapäivinä. Ehkä olen nyt valmis palaamaan normaali ihmisen rytmiin, normaalilla työmäärällä. :) 

Lauantaina heräsin ja menin pyhäniemee talkoisiin, poimin sanajalkoja maasta, haravoin ja kokosin trampoliinin suojakehikon. Sieltä kotiin hetkeksi lukemaan nälkäpeli kirjaa ja sitten Meijulle <3 Oli ihana ilta, meillä on kyllä aina kivaa :) Tänään vähän väsyttänyt, mutta ei se haittaa mitään, Suomi voitti Slovakian, Pinjan kanssa kokomossa oltiin kattomassa peliä. Vähän jännittää miks ei niitä maaleja oikein saada tehtyä, vaikka paikkoja on. Mut kyl Suomella on sen verran hyvä joukkue et kyllä me voitetaan mestaruus :) Päätin sit ottaa äsken pienet päiväunet niin joo nythän on tosi kiva olla pirteenä tähän aikaan. :D Huomen ois paluu työelämään iltaan ja sitä ennen pitäs mennä treenailee juoksemista. 

Wherever it is I`ll fly
Whatever it takes I`ll try
So don´t pay no mind to whatever people say
Whenever it is in my life
Know that I will be on time

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti