perjantai 18. toukokuuta 2012

mul on kivaa

jeppis :)
 En oo vähää aikaa kirjotellukkaa mitään, mut ollu kaikenlaista muuta tekemistä ja ajatukset jossain muualla :) Mut ollu tosi kivaa, töissä oon ollu tosi hyvällä tuulella ja on ollu kivaa. Ja Suomi on välierissä! Olipa pikkasen jännä peli eilen! Mut ihanaa !!! :) oon niin happy happy :) Sunnuntain finaaliin ei oo kauheesti enään matkaa :) Sen mä kattelenkin sit alabaarissa tiskin toisella puolella. Mut pitää välil tehä vähä töitäki, kauheesti oon ollu tässä nyt vapailla! 

Vähänkö oli kivaa, oltii kattomassa Ranska-Slovakia peliä Hartwall areenalla. Oli siis tosi kiva ajatus jo et lähetää sinne, mut en ois kyl ikinä uskonu että tollasta peliä voi jännittää noin paljon! Ehkä se osittain johtu siitä et meillä oli tulosveto mikä sitten osukin :) Peli näytti ihan erilaiselta siellä paikanpäällä ja fiilis oli tosi hyvä vaikka ei siel kauheesti ihmisei ollukkaa, mut hockey bird osas hommansa kyl :) Ranskalla oli tasan yks taktiikka sen pelissä, roikkukiekko päätyyn ja perään. Ihan sama oliko yli- vai alivoima. Se oli aika hauskaa peliä, mut yllättävän hyvin se ranska pelas silti, ja kun miettii et slovakia on nyt välierissä asti. Jännää MM kiekkoa :) Suomi voittaa kyllä <3

Reenailut jääny aika vähäselle, nyt kyl pitää vähä ottaa itteää niskasta kiinni, viime viikolla kävin kerran juoksee Suvin kaa ja kerran iteksieni salilla ja kerran Timin kanssa, vitsi siitä on tullu vahva! Ja nyt tänää kävin reenailee, ei nouse painot ihan niinku tahdoisin. Ja hemmetti kesäkuu ois parin viikon päästä ja toi kesäkunto tavote taitaa siirtyä taas vuodella eteenpäin. huoh. 

voi kun mä osaisin olla vähän epäujompi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti