sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

what a day

kotona! Ja olin ajatellu että seuraavan kerran kun kirjotan tänne niin joku saa oikolukea tekstini ensin etten pahenna ihmisien mieliä kun en osaa kirjottaa oikein. mutta sitten kun aattelin niin jos jotain harmittaa että tätä on kamala lukea niin miksi tarvii :D hah, itellenihän mä tätä teen :D

Olihan päivä. Aamul heräilin ja kävin salilla ja terdellä kahvilla ennen työtä. Vähän harmitti mennä töihin, ei ollu oikein työ fiilistä, mut sit olikin kivaa, kiva porukka töissä ja pitkästä aikaa oli taas sellanen kiire lauantai mikä on kiva. :) Ihme asiakkaita vaan. esimerkiks yks seurue oli tilannu viinipullon ja pyys hetken päästä että saisko he siihen korkkia, olin silleen että joo, toki, mutta jos saan kysyä niin miksi? Niin vastaus oli että no kun me ei nyt jakseta juoda tätä niin viedään loput kotiin :D Ja sitten oli näitä helsinkiläisiä, joilla on ilmeisesti pääkaupunki seudulla ihan eri jutut ja me maalais juntit täällä ei voida ymmärtää tai osata asioita.

 Ja sitten mua hävetti kyllä minä itsekkin yhdessä tilanteessa. Kun nythän on kesä. Ja kesällähän on ötökköjä. No eräässä pöydässä mies pyysi minut pöytäänsä ja sanoi että anteeksi, mutta nyt on tälläinen elävä asia tullut tänne. Sellainen joku musta ötökkä, ja kun mä näin sen mä olin silleen et iiiyyy voi ei voi ei anteeks kauheesti! iiiyy,. Ja sit se mies ojentaa sen mulle cantalope melonin palasessa ja mä otan sen melonin reunoista kiinni ja hypin kabinetin läpi silleen iiiyyy tea auta mua! iiyy tea auta mua! ja tea kattoo silleen et mikäköhän tolla nyt on? pääsen keittiön ovelle ja heitän sen maahan ja sit tulee kyyneleitä mun silmistä. mä en tajua miten pystyin noin käyttäytyä :DD hahah :D 

Sit pääsin leikkimään myös savusukeltajaa kun pojat oli saunalla polttanu takkaa ja se oli pölläyttäny kaiken savun sisään sinne ja ikkunoita ei saa siellä auki niin minä kipitän pelastamaan pojat ja ruuvaamaan ikkunan auki :) Ja sen jälkeen tuoksuinkin tosi vahvasti savulta loppu illan. :D 

Luulin et pääsen 12 pois, mut sit tajusinki et oon yhteen mut sitten yhdeltä Ollin piti inventoida kaikki osastot vielä ja olis ollu musta tosi inhottavaa jos se ois joutunu tehä sen kaiken ihan yksin. Ei tossa päivässä muutama tunti enää tunnu kuitenkaa missään. Ja yksin siinä menee paljon kauemmin ja se on niin epäkivaa. Jäin sitten vielä inventoimaa. Alko vähä lopuvaiheessa liköörit ja viinat ja numerot hyppiä silmille. Nyt ei yhtään edes väsytä. Ja meil oli hei tänää tosi hyvä esiintyjä alabaaris, ens kerralla ku Pauli Hauta-aho esiintyy ni tahon ehdottomasti olla kattomassa enkä töissä. tosi hyvä duo oli kyllä! Suosittelen. Tuli ykhäällä töissäkin kylmiä väreitä.

Ja voi ei! arvatkaa mikä mulla on!!!!

Iphone 4!! Mä sain sellasen, vähänkö hienoo! <3

Eilen olin alabaarissa töissä ja oli kyllä kivaa, vaik aikas rauhallista. Vitsi tahdoisin mennä kattoo lahden öihin jukkapoikaa. tosi kovasti tohdon. Oltiin muuttamassakin tossa torstaina. oli lihaksei kipeenä, en tiiä johtuko se tavaroitten kantamisesta vai erilaisten lasten kantelusta. oli vähän lapsenvahti hommia siinä samalla :) Ja voi ei ! Jenni tulee maailmalta ihan kohta pois! mun ois pakko käyä nukkuu pikkuhiljaa.. Ei vaa väsytä yhtää.. Jos hetken lukisin Suzanne Collinssin vihan liekkejä ni ehk sit, tää koneel olo ei oo paras vaihto ehto. kiitos hei :) Hyvää heinäkuuta!!!!

2 kommenttia:

  1. No niin! Nyt jaksaa lukea loppuun asti! ;D Hyvä Iida!

    VastaaPoista
  2. Onnea uudelle iphonelle! Sinne tulevalle matkalle mukaan suosittelen appsia citymaps2go - ilmaisena näyttää yhden ja pikkurahalla kaikki maailman kadut ja paikat. Parasta on, ettet tarvi edes nettiä vaan näyttää kartalla missä aina meet ilmankin.

    Sain just loppuun Hunger Gamesin, sen ekan. Ja äsken kuulin, että se toka on vielä parempi. Ja kolmas kirja oli Lahden kaupoista loppu.

    VastaaPoista