maanantai 25. kesäkuuta 2012

oli juhannus!

Olipas kivaa karismassa töissä! Mulla oli tosi kiire! :) mutta se on kivaa vaan. Sitten keskiviikko aamuna terassi. oli pikkasen kylmä.. Mulla oli niitä huoppareita monta päällekkäin ja olin ihan jäässä. No Osku tuli sit töihin ni mä lähin siitä sit salille treenaamaan ja sit ku tulin takas ni laitettii yhes oskun kaa terde viel kiinni. Sit Meiju tulikin siihen ja mentiin varaamaan sille kirppari pöytää. Pitääki muistaa käyä tällä viikolla femmatorilla kattelee niitä Mein vaatteita :) Sitten mietittii mitä syyää ja päätettiin antaa Torerolle vielä ehkä neljäs mahdollisuus, kaikki aiemmat kokemukset sieltä on ollu tositosi huonoja. (ehkä me ollaa välillä vähän kriittisiäkin) :D mut nyt se oli ihan ok. Päätettiin että voi ehkä kerran vuodessa käyä siellä. 

Torstaina aamu terassi ja oli nätti ilmakin. :) En ollu kovinmontaa tuntia kerinny nukkuun ku katottiin koko yö kostoja. voi että se on hyvä sarja! oon ihan koukussa siihen!! Terdelt'ä ku pääsin ni lähettiin kaupassa käymää juhannus juttuja ostelemaa. Selvittiin aika halvalla, vaik vissiin 6 vai 8 pussillista ruokaa tuli. ja siinä ei ollu viel mitää lihoja eikä juomia eikä sellasei juttui. Sit käytiin Timin kanssa satamassa teerenrannassa viel istuskelee aurinkossa ennen ku mä lähin pakkailemaan juhannus juttuja ja valmistautumaan työyöhön. Jaskassa oli kivaa, ei mitenkåän kauheesti ollu jengiä, mut ihan ookoosti. Hyvää musiikkia ja kaikki ihan juhannus fiiliksissä. Kyl mä ainaki vähän jouduin tanssimaanki siel tiskin takana ku oli kivaa :) Jaskanpaari saatiin sitte sulkettua lopulta ja sitten lähettiin klo 05.00 ajelemaan kohti kuhmoista. Voi että mua väsytti, ja voi että pinja ajo kovaa. jännitti vähäsen mut väsytti niin paljon etten jaksanu ajatella sen enempää :D Kamat paikoillee mökillä ja sit mä tahoin nukkumaan. 

Juhannus alko! Siinä tuli sitten aamulla kaikennäköstä pientä ongelmaa ja jäätiin sinne Pasin kanssa kahdestaa hetkeks, mut hyvin meni, biksut päälle ja laiturille ottaa aurinkoa ja siideri töllki auki, heti aamukahvin jälkeen :) Ja pojatkin löysi sitten perille hyvin ja vähän sen jälkeen muutkin saapu paikalle takasin. Sitten alkokin saunan lämmitys mikä oli iidan vastuulla.. Siinä meni sitten noin 5 tuntia lopulta että se sauna oli lämmin, mutta lopulta se oli!  :) tehtiin vihta sitten tietysti myös! Ja tosi hyvää ruokaa syötiin, kiitos timi. Sit saunaan ja uimaan ja aliasta ja muita pelejä.. Kokko tietysti poltettiin!
jossain viiden aikaan mentiin vielä sitten uusiks saunaan ja mua kyllä vähä pelotti mennä, ensinäki se vesi oli ihan prkleen kylmää ja toiseks siinä oli ihan usvaa sen päällä. tosi pelottavaa! Mut menin!!! :) Nukkuu.. Sit aamul heräsin ku Miika soitteli et se on lähös tulemaan sinne mökille että jos osotteen viittisin lähettää, sit olin sillee et joo tietty. Mut taisinkin nukahtaa ku tunti sen jälkee Miika soitti et nii se osote? ja mä oon sillee et enmä sitä tiiä :D mut selvis sitten :) Sit nousin ylös ja yritin hertättää timiä et se ois tehny aamupalaa meille. mut se ei tahtonu viel herää. Sit piirsin sen selkään kuvioita ja sanoin et sen pitää arvaa ni sit se piristyy ja nousee ylös. :) ekana alotin ehkä vähä liian vaikeesta, piirsin facebookin etusivun, mut timi ei millään arvannu :D sitten aattelin helpottaa ja piirtää kokon, timi arvas sitä joutseneks. :D Sit lopulta piirsin auringon ja toisella kerralla timi sen arvas ja sit se suostukin jo nousta :) Miika tuli ja saunaa alettiin taas lämmittää ja pelattiin mölkkyä ja tehtiin ruokaa ja kuunneltii musaa pelattii taas aliasta, heitettii tikkaa, taisin voittaa intialaisen kokovartalohieronnan ;D Ja sellasta rentoa oleilua. Sit käytii yöllä keräämässä viel 7 kukkasta tyynyn alle. :) Aamulla herättii ja pitiki heti lähtee ajelee lahteen ku vähän saatiin siivottua ja pakattua kamat. Muutama jakso kostoa Miikan kaa ja sit iltavuoroon töihin. voin kertoo et tuntu aika pitkältä päivä... tänää ei oo jaksanu oikee mitää. nukuin paljon ja nyt vaa hengaillu. Pakko jotai järkevää yrittää saada viel aikaseks ennen töitä! Mut oli ihan tosi kiva juhannus, kiitos <3

2 kommenttia:

  1. Teksti ihan järkyttävää luettavaa. :D Oikeinkirjoitus kunniaan!

    VastaaPoista
  2. Voi ei, anteeksi :/ en ole ottanut tätä äidinkielen kokeen kannalta ;)

    VastaaPoista