maanantai 10. syyskuuta 2012

vaparii, parkourii ja fitnessmessut

huuhh

Torstaina joo aamulla kouluun ja atk, anatomia ja golf. Oli prkleen kylmä ja ei ollu nyt se golf niin kovin hauskaa. Sitten koulun jälkeen menin äkkiä kotiin ja aloin tehä koulujuttui nopeesti ennen töitä, mut mäpäs nukahin sitten pöydän ääreen ja heräsin 10 min ennen työvuoron alkua. Tuli vähä kiire, mut ajois duunissa :) Töissä oli mul tosi kivaa kyl. Töitten jälkee hetkeks alabaarii ja sit heitin tytöt niitten autolle ja kuunneltiin autossa täysillä varrella virran ja laulettiin mukana. Jaskan ja pienen lisäajolenkin kautta pääsin kotiin tekemään lihas tehtävää ja kattomaan salkkareita, kello oli taas aika paljon ennen ku pääs nukkuksimaan..

Perjantaina lihashuollon tunnilla teippailtiin toisten jalkoja, ei se ookkaan niin yksin kertaista jos sen tahtoo tehä hyvin ja oikein.

Sitten koulun jälkeen käytiin lounaalla thaikkulassa ja sit menin käymää sannalla ja makella kahvittelemassa, kun ei oo taas vähää aikaa sielläkää kerinny käyä.. Käytii myös topsportissa shoppailemassa.. IIDA OPETTELE VÄHÄN KÄYTTÄMÄÄN RAHAA SÄÄSTELIÄÄMMIN! Jaa sitten mentiikin ku nikke pääs töistä ni kiipeilemän yoga rocksiin, nyt oltiin jo paljon hyvempiä ku viimeks! edelleen tosi hauskaa!! Sit menin pelailee hetkeks poikien kaa änäriä :D ja syötiin tortilloi ja sit Jackalopeen työhön :) Oli huippu kivaa olla siel taas! Tanssin ja lauloin ja hyppelehdin siellä vaan :) Ja paljon oli tuttui myös vaik aika vähä ihmisei muuten.

Lauantain heräsin aikasin ja sit olikin päivällä vapari treenit. Oli kaikkein kivimmat treenit tähän mennessä. Mulla oli tosi hyvä pari ja opin nyt tosi hyvin kaikkii juttui, koht kannattaa varoa mua ;) parin tunnin treenien jälkee kävin hakee tiinan ja katin ja mentiin yksiin tupareihin, missä oli tarjolla sushia, skumppaa ja hmm.. aikuisten lelujen esittelijä.. eli tavallaa tupperware kutsut ;)

Tepa oli tehny ihan älyttömän hienot tarjoilut sinne! 
Mutta oli tosi kivaa ja mieltä avartavaa ja opinpa aika paljonkin kaikenlaisista jutuista :D
mähän oon ollu ihan pihalla :D

Sit Jackalopeen töihin ja taas Saaran kanssa Ovaalibabaari. Oltiin aikas hyvä tiimi ja perryä ja mojitoja meni taas :) Mulla oli taas tosi kivaa vaik aattelin ennen töitä et mua väsyttää kauheesti. Joku fiksu oli saanu varastettua meijän tiskin takaa yhen pullon ja juonu sen, harmi vaan että ei varmaan kovasti ollu päähän käyny sillä se oli sokerilientä :D 

Lauantaina heräsin Tanjan puheluun ja ois ehk'ä vähän väsyttäny vielä mut piti lähtee Fitness Expo messuille. Hyvät messut, ois voinu ehkä vähän fiksummin järjestää siellä paikat, oli aika ahdasta ja huono ilma eikä ollu ohjelmia missään saatavilla, mut muuten hyvät. Ja klo 15 alko finaalit ja niitä päästiin seuraamaan ihan hyviltä paikoilta. Ja Eve veti ihan mahtavan shown ja voitti ylivoimasen suomenmestaruuden! Ihan mahtavaa! Vitsi mikä halu mulla ois sinne samoille lavoille. Tuli taas tosi kova kipinä sinne kisaamaan. Prkl.Kodin kautta nopeesti vaatteiten vaihto ja sit Parkour treeneihin, hypittiin siellä esteitten yli ja juostiin seiniä pitkin ja kaikkee siistiä. Oli hauskaa ja ihan älyttömän rankkaa! Tykkään kovasti mun harrastuksista :)

Aamulla kouluun ja Koippariin tekemään vähän nike vaatetilauksia :) en taas tiiä millä tän kaiken maksan mutta katotaan sitä sit myöhemmin :D Suunnistus tunti metsässä ja sen jälkeen pesistä viel pari tuntii ja nyt pitäs alkaa vähä ihmettelee noita luita ku huomen ois tentti..

SIt jee!! Mulle soitettii ja kysyttii haluunks mennä edustaa meijän firmaa pelikaans-saipa peliin johonkin hyväntekeväisyys kilpailuun missä pitää mennä erätauolla sinne jäälle hymyilemään ja vilkuttamaan ja laukomaan kiekkoja maaliin! Ja joo todellakin haluan!! jee vähän siistii!!!! :)) happyhappyhappy! :)

nyt lukemaan.. Jos illal kerkeis hetken hengailla ja olla stressaamatta mitään :)

 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti