tiistai 15. marraskuuta 2016

Taaperolle liikunnallisia aktiviteettejä

Kaupallisessa yhteistyössä Suomen Voimistelutuote

Torstai aamuisin Lucylla on aina jumppa. Liikkari on mustankallion väestönsuojassa, samassa paikassa, jossa olen itsekkin pienenä harrastanut telinevoimistelua. Tila on ihan mahtava, on jos jonkinlaista trampoliinia, tasapainopuomia, patjoja, renkaita, iso permanto, vaahtopala meri ja kaikkea missä on ihana temppuilla.
Lucy on oppinut menemään tosi kapeitakin puomeja taitavasti

Pupu kainalossa

Hmm. Pitäskö pitää kädestä kuitenkin kiinni :D

Ryhmä on 2-4 vuotiaille ja ymmärrän ainakin meidän lapsen kohdalla miksi kaksi vuotta on alaikäraja. Lucy on nyt 1v 7kk ja ei malta millään kuunnella ohjeita ja leikkiä mukana kun ympärillä on niin paljon kaikkea temppuiltavaa. En ole ottanut siitä paineita, vaan koko jutun tarkoitus oli se että Lucy pääsee temppuilemaan ja hänellä on hauskaa. Ehkä kun kaksi vuotta tulee täyteen voin alkaa jo vähän enemmän vaatia ainakin osaan tehtävistä osallistumista.
Tramppa on kiva! 

Ninjawarriorsin loppu estettä treenaillaan

Pupu oli jumpan jälkeen ihan poikki

Lucy on jättänyt päiväunet suurimmaksi osaksi pois jo kokonaan, mutta jumppa aamujen jälkeen päikkärit on maistunut. Niinpä aloin haaveilla omista puolapuista Lucyn huoneeseen. Aina olen toivonut että pystyisin tehdä lapsille mahdollisimman aktiivisen huoneen, ympäristön ja koko lapsuuden, jossa he itse pääsevät opettelemaan motorisia taitoja ja innostumaan liikunnasta ja temppuilusta.

Selailtuani erilaisia voimisteluväline valmistajia, päädyin nopeasti suomen voimistelutuotteeseen ensinäkin sen takia että tuotteet ovat kotimaisia, erittäin hyvän näkösiä ja kiinnitysmekanismit olivat hyvät. Tuotteet vakuuttivat myös laadulla ja sitäkautta turvallisuudella, mikä on erittäin tärkeää kun on lasten temppuilusta kyse. Todella iloiseksi yllätykseksi saimmekin puolapuut ja voimistelurenkaat kotiimme bloginäkyvyyttä vastaan.
Puolapuut ja renkaat sopi ihanasti Lucyn huoneeseen. Alla on kärkkäiseltä ostettu tatamimatto (n.5e) sen päällä on vielä ikeasta tilattu patja (n.25e)

Tuotteet saapuivat nopeasti kotiovelle ja heti samana päivänä ne piti tietysti saada asennettua, jotta päästiin testaamaan välineitä! En tiedä kumpi oli enemmän innoissaan, äiti vai lapsi :D ne ovat olleet jokapäiväisessä käytössä ja Lucysta on nopeasti tullut todella taitava kiipeilijä ja alastulo onnistuu myös hienosti, mikä alkuun tuotti vähän hankaluuksia.
<3

Renkaat saa helposti irroitettua koukuista ja tilalle saa laitettua mm. Leonille hyppykiikun, sisäkeinun tai Lucyn lasten nyrkkeily säkin. Myös voimistelutuotteen trapetsi menee varmaan jossain vaiheessa tilaukseen.
Renkailla keksii vaikka mitä ja ne on aina vaan yhtä ihmeelliset

Ne toimivat myös keinuna 
Olen niin onnellinen näistä jumppatuotteista asunnossamme, varsinkin näin talvella kun ulkona kiipeily ja temppuilu on hankalaa talvi toppauksissa, niin on ihana kun energiaa saa purettua hyvin myös omassa huoneessa. Ja äitikin pääsee treenailemaan, jos lippuvaaka vielä jonain päivänä onnistuisi :)

Puolapuut alkaen 249e
Voimistelurenkaat alkaen 59,90e
Meillä oli kiinnitys vaihtoehtona nämä kattokannakkeet palomiehen hakasella ja ovat kyllä hyvät. Varsinkin jos on jotain muutakin jota haluaa katosta roikkumaan välillä (keinu, hyppykiikku, trapetsi, nyrkkeilysäkki tms.)

1 kommentti:

  1. Näin sut Toisenlaisissa äideissä. Oot ihana, vahva ja kaunis nainen :)

    VastaaPoista