maanantai 12. maaliskuuta 2012

diipadaapaa

Viikonloppu ei menny taas ihan suunnitelmien mukaan. Ehkä joskus sitten. Mutta töissä oli ihan yllättävän kivaa ja tosi hyvin jengiä. Vähän ton uuden ruokalistan kanssa pitää keskittyä että muistaa kaikki uudet numerot ja ruuat, mut on tosi hyvii uusia ruokia! Siel on onneks ollu nyt niin kiirettä ja tekemistä kovasti ettei kauheesti muuta kerkee siel mietteilee :) ja käytiin kattomassa perjantaina leffassa se uus mission impossible ja en tiennykkää et sil Edelmanilla oli niin iso rooli siinä. Mut oli kyl hyvä leffa. Ja siel menee nyt paljon kaikkia mitä tahtoisin nähä, ehkä mulla on paljon aamuvuoroja ens listassa niin pääsen katselemaan elokuvia :) 

Salillekkaan en kerinny viikonloppuna, ja sitten mulla vähän toi ranne taittu huonosti kun viimeks olin salilla niin nyt en oiken uskaltanu sunnuntain kauheesti tehä mitää missä pitäs luottaa siihen ranteeseen. Mut nyt se on jo hyvempi kun se on tänää saanu olla ihan rauhassa kun ei oo lautasei tarvinnu kannella ja huomen voi vetää varmasti hyvän penkki päivän. Ja jee tänään ei tarvinnut olla yksin salilla kun sain seuraa jee! :) Tehtiin vähän jalkoja sitten.. Tässä tunnelmia muutamasta vaiheesta reeniä :

J: Onks meillä kivaa..?
I: On joo, eikö niin?!
J: Joo..

Mut joo tehtiin:

Yhen jalan prässi
Askelkyykky kp
baletti kyykky kp
alaselkää
kyykky
sjmv
vatsoi 
ja venyttelyt viel

Huomenna voi olla hankalaa kävellä, onneks on viel vapaa ni ei tarvi viipottaa ruokalautasten kanssa santussa. :) huoh vähän sellai olo et pitäs keksii jotain uutta. Mun kaveri linkitti aika hyvän video linkin tänää missä kovasti hienoja ajatuksia. Oon nyt kattonu sen monta kertaa ja yrittäny sisäistää asioita siitä. Pitää avata silmät kunnolla vaan että näkee ympärille kunnolla. Niin paljon jää aina näkemättä.Nyt venaan vaan jo huomista et pääsee treenaa heti kun herään. Vitsi et ootankin tosi kovasti. Sit vois illalla käyä vetäsee viel jonkun ryhmäliikunta tunnin jos siellä ois jotain kivaa. Joo :) hyvä :) 

mä tahon olla hyvä ihminen,
nyt hyvää yötä

1 kommentti: