torstai 8. maaliskuuta 2012

hei jei jei

Hip ja Hei!
Ihana siskoni oli täällä viime viikolla yökylässä kun hiihtolomat oli ja käytiin lautailemassa messilässä, oltiin yllättävän hyviä mäen alaslaskussa. Hisseissä ei sitten välttämättä niin hyvin onnistuttu, mutta eihän  kaikessa voi olla hyvä :D Ja streetti jätettiin tällä kertaa myös väliin :) Mutta oli kyllä mukavaa :)

 SItten olikin töitä koko viikko ja en edes salille kerinnyt kun pari kertaa viime viikolla. Salppurinkisa lauantaina lähettiin työkavereitten kanssa pyörähtää Jaskassa töitten jälkee. Aikas paljon oli jengiä, vähän aikaa tanssittiin siellä ja sitten kotiin nukkumaan ja oottelemaan Anssia että se pääsee töistä. Olin kiltti tyttöystävä ja tein sille iltapalaksi kananmunaleivät odottamaan jääkaappiin :) Oli kyllä kiva viikonloppu. Sunnuntai vapaa ja nukuttiin pitkään! Syötiin aamupalaa ja lähdettiin sitten äitien ja isien kautta kohti Tamperetta. Mulla oli su ja ma vapaa niin lähdin Anssin mukaan sinne :)

Sunnuntai oltii tosi väsyneitä ja katottiin leffaa ja syötiin pizzaa :) Käytiin ajoissa nukkumaan ja heitin Anssin sitten kouluun aamulla. Päivällä kävin sitten kaupungilla pyörimässä ja ostamassa kummipojalle synttärilahjan ja itselle en onneksi löytänyt mitään shoppailtavaa :) Autoon ostin uuden lampun ja pölykapselin ja siirtelin pösön kesärenkaat focukseen. Pakkailin salikamat meille ja kävin hakemassa Anssin koulusta. Oltii menossa Wolffille reenaamaan ja jätettii auto jr fitness storen eteen ja pitihän käydä kattelemassa löytyiskö mitään kivaa sieltä. No mä ostin yhet farkut ja Anssi treenipaidan. Sitten kohti WTC tä. Tämähän on siis sali, jossa Jutta ja superdietit ohjelma on kuvattu. Ja siinä kahviossahan heti vastassa oli Bull Mentula kavereineen menossa treenaamaa. Tosi isona ja pelottavana. Tehtiin penkkiä aika monta sarjaa ja nostin mun ennätys ykkösen! :) jei jei olin tosi ilonen. ENpä olis uskonut että se nousee. No mut kuten ennenkin huomannu, Anssin kans treenaaminen on niin kivaa niin siitä tulee lisä voimia ja uskoa itteensä. Sit Anssi sano että katoppa, onpa tolla tytöllä iso hauis, sit sanoin et hei ei se oo tyttö, se on se reckless loven laulaja Olli Herman. Se kyllä näytti ihan tytöltä! Ja en tajua miten salilla voi pitää ees meikkiä niin paljon :D

Juhelihapihvejä, perunamuussia ja CSI Miami ja nukkumaan! Aamulla ihan liian aikanen herätys mulle. 0700 ja yritin lähteä ajamaan lahteen. ilmeisesti en oikein ollut osannut käöäntyä jostain ja huomasinkin pian että olisi enää m,uutamakymmenen kilometriä jyväskylään.. Siitä sitten puhelimen navigaattori päälle ja jotain pikku teitä pitkin pääsin jämsään ja sieltä padasjouen kautta Lahteen :) meni reilu kolme tuntia :D Sit Saijan kaa käytii kahvilla ja näin mun yhtä mun tosi hyvää ystävää jota en varmaan ollut moneen vuotee nähny. Kiva oli vaihdella kuulumisa. SItten töihin ja tulikin pitkä päivä töissä. ja keskiviikko aamuna 0800 hammaslääkäri :/ Sitten kävin ostamassa kukkasia ja menin äitille toivottamaan hyvät syntymäpäivät :) Kaverille kahville ja salille ja töihin. Ja päätin että seuraavana yönä saan nukkua niin pitkää ku tahon vaan. tosi väsyny olo. Tänään vähä pessy pyykkiä, kattonu ohjelmia katsomosta ja ruudusta ja ollu. Koht pitäs kauppaan lähteä ja salille ennen töitä. Toivottavasti mun saliseura jaksaa herää mun kaa treenaamaan :)

Kiitos hei !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti