tiistai 20. maaliskuuta 2012

vähän pahaa mieltä havaittavissa

what doesn't kill you makes you stronger

yks asia missä oon tosi huono, ihan aina ollu, on luopuminen. Se on tosi hankalaa mulle kaikissa asioissa. Sit pitäis pystyä luopumaan jostain tositosi tärkeestä. Elämässähän tulee väkisin sellasia tilanteita että jostain pitää luopua ja joo pitää pärjätä, tietty, eihän siinä oo mitään muuta vaihtoehtoa. Mut missä vaiheessa pystyy omassa päässään päästämään sit irti, se on varmasti paljon itsestä kiinni. Paljon hankalia ajatuksia päässä kaikenlaisista asioista. Mut näillä mennään mitä on ja asioitten mukaan eletään. Inhottavia asioita tapahtuu, pakko yrittää ettiä positiivisia juttuja elämästä vaik helvetti se tuntuu pikkasen hankalalta välillä. Mut mä uskon et tulee hyviä juttuja jossain vaiheessa. Niin sen on pakko olla. 

Huh helpottipa vähä kirjottaa. Perjantain kävin salilla, mut se reeni meni kyl ihan huonosti, vaikka muuten oli kivaa kyllä. Ja että mä olin vihanen että siitä penkistä ei nouse niin paljon kun tahon! Sit näin meimeitä ja käytii vähä istuskelee ja höpöttelee tyttöjen juttui. Lauantai töissä kokopäivä ja sit illalla lähettii työkavereitten kaa vähän pyöriin tuolla jaskan paarissa, oli hauskaa ja tanssittiin paljon :) Aamulla heräsinki puheluun töistä ja olis sit väsyttäny hirveesti viel mut sit kuitenki heräsin hoitamaan juttui. Ja illaks töihin. Töistä nukkumaan ja nukkumasta töihin. Väsytti pikkasen aamul. Torkutin kelloa varmaan puoltoista tuntia ja nousin sängystä 09.45 ja olin tasan 10.00 töissä.. Vähän kahvia, pari vesimelonin palaa ja vauhilla kaikki aamuhommat ennen avaamista niin siinä herää kyl aika hyvin :) Töissä oli kyl kivaa ja sain järkkäiltyä ja tehtyä siel hyviä juttui ja sit yritin kirjottaa kollegoilleni viestin seinälle, mikä sitten lähinnä aiheutti hilpeyttä, kun ohhoh, siitä löytyikin kirjoitusvirheitä?! Onkos sillä nyt niin kauheasti väliä =)

Töitten jälkeen aattelin mennä salille, mutta kun pojatkin oli krapulassa vaan kotona niin meninkin sitten kaverille kahville kun en yksin jaksanut lähteä saleilemaan. Siel vierähti koko ilta ja tulin kotiin ja laitoin läppärin kiinni vahvistimeen ja musiikki kovalle ja tein leukoja ja vatsoja ja tanssin :D Mut sit reenailu loppu kun tähän koneeseen tuli jotain että se ei oikein toiminukkaa ja mä en ymmärrä näistä jutuista yhtään mitään. Mut nyt sain sen takas onneks päälle et pääsin kattoo CSI Miamin viel ennen nukkumista. Huomen oiskin sit tiedossa elokuviin meno :) Ja sali treeni med Jaana :) Ja sitten ehkä Heinolaan käymään ja katsomaan Siskon ringette peliä HeKin jääkiekko poikia vastaan :) Pitää herää aikasin, joten taidanpa alkaa käyä nukkumaan. 

Ja hei voi ei kun mulla on hyvänmakuista palautusjuomajauhetta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti