tiistai 27. maaliskuuta 2012

treeni pitää tytön tiellä

viime viikon treenit meni tosi hyvin! Tiistaina Jaanan kanssa selkätreeni, keskiviikkona penkkipäivä, torstain oskun kaa olkapäät ja perjantaina tehtiin siitä elokuvasta 300 se setti, eli

50 leukaa
50 mave
50 punnerrus
50 box jump
50 sellasta jännää vatsaa
50 rinnalleveto ja pystypunnerrus kahvakuulalla
Olipa Kivaa!!! :)

Tiistaina käytiin kattomassa se avain italiaan elokuva, mä tykkäsin tosi paljon! en tiennykkään ees että se on suomalainen leffa, mut tosi sellanen hyvänmielen elokuva, ja tosi mahtavat maisemat. Sitten sinne tuli se ohjaaja kertomaan myös elokuvasta kun se loppu ja kertoi että lähes kaikki näyttelijät oli amatöörinäyttelijöitä ja Intiassa kuvatuista osioista, mm slummikoulussa, jossa lapset olivat oikeita koulun oppilaita, kuvatusta pätkästä oli koululle ostettu veden suodatin että he saavat jatkossa puhdasta vettä siellä.

Töissä meni viikonloppu kivasti. Se prkl jeesusmummo päätti vaan tulla sinne taas julistamaan ilosanomaa kristuksesta ja lauleskelemaan virsiä. Kun yritin ystävällisesti pyytää että rouva hyvä, jos nyt samantien lähdettäisiin pois niin päästäisiin niin paljon helpommalla, niin tämähän päättää vetäistä suorilta jaloilta maahan makaamaan ja tarttua lounaspöydästä kiinni että minähän en täältä lähde. Mummo painaa ehkä noin 100 kiloa ja ihan makaa siinä ihan velttona. Sitten yritän uudestaan että, rouva ymmärrätte varmasti että poliiseilla on perjantai iltaisin hieman muutakin puuhaa kun hakea teitä täältä pois, he eivät ole erityisen iloisia kun te jatkuvasti aiheutatte heille hälytyksiä. Mummo vastaa että onhan niillä muutakin tekemistä ja sitten ilosanomat jatkuu, sitten pyysin työkaveria soittamaan alakerrasta jonkun poikapuoleisen tyypin kantamaan sen pois mun kanssa. Ja sitten saatiin se ylös,hissiin ja ulos. ja rouva ei tosiaan ollut kovin yhteistyöhaluinen. Että sellai perjantai illan piristys :D

Lauantai aamuvuoro ja sitten menin meimeille ja sain ihanan minttuviinasta tehdyn mansikkamargariitan tervetuliais juomaksi :D Juteltiin, katottiin supermarjoa, jakuunneltiin iskelmää :) Oli tosi ihanaa ja kivaa ja mukavaa :) Sitten mentiin jaskassa vielä pyörähtämässä. Sunnuntaina oli ehkä vähän huono päivä, mutta onneksi timi toi minulle ruokaa niin tuli hyvempi mieli. Hetkeks jäin töitten jälkeen kokomoon istuskelemaan kun oli paljon tuttuja mut sitten kotiin kattomaan voice of finlandia ja idolsia. Maanantain iltavuoro ja kaikennäköistä pientä puuhaa oli töissä, ja aika hyvin oli porukkaa maanantaiksi. :) Ja anteeksi jos joku kokee että olen kiukutellt , vähän vaan ollut pinna kireellä erinäisistä syistä. Ei kannata välittää. Tänään aamuvuoro ja vedettiin lounas pirun hyvin! :) Sen jälkeen hipsin salille ja laitoin napit korville ja tänää oli treenimusiikkina dead by aprilin albumi. Se toimi hyvin vaik en yleensä kuuntele tollasta musiikkia. Mä pidän koko ajan enemmän ja enemmän kaverin kanssa treenaamisesta, se on paljon kivempaa ku yksin. Tänään:

penkki 5x20x30kg
jalkaprässi 5x15x90kg
kyykky 5x10x40kg
askelkyykky 5x15
sjmv 5x15

Sitten infrapunasaunaan hengailee ja santtuun syömää cesarkanaa :) Ja jee perjantaina kattoo Pelicansin peliä!!! :) Jee Jee Jee! Huominen ois aamuvuoro viel ja sit oiskin Piiitkät vapaat :) 

Nyt katselen vielä master chefin ja helsingin herran. Äsken mun kone kyllä sekos ihan kokonaan ja piti ihmeellistä ääntä ja menin ihan paniikkiin että se ehkä räjähtää, pakko oli soittaa puhelu ja kysyä apua ja sieltä rauhoitettiin kyllä että ei se räjähdä. Nyt tää toimii taas :)

Hyviä unia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti