tiistai 3. huhtikuuta 2012

iida pukeutuu turkoosiin :)

heh, eihän ne vapaat niin kovin pitkät ollutkaan :) sainkin paljon lisää työvuoroja mikä oli kyllä kiva, alabaarissa on kiva olla ja jaskassa oli tosi kivaa duunissa! Jaskaa pääsen töihin taas vielä keskiviikkonakin vielä ainakin :) Duuni on nyt kyl sellai juttu taas tällä hetkellä missä oisin mielellään tosi paljon ja ihan kaikki vuorot mielellään otan vastaan mitä saan ja tuleehan siitä rahaakin sitten kivasti lisää. Vielä kun sais unta sillon ku on aikaa nukkua niin se helpottais vähä noita aamu herätyksii :D

Perjantaina kerettiin pelicansin peliin! Hieno matsi ja ihan älyttömän hyvä fiilis hallissa! Lahtelaiset todellakin kannusti omiaan siellä! Ja Jan Latvala! Ihan mahtava pelaaja, täytyy hattua nostaa, puolustaja ja johtaa playoffien pistepörssiä. Hallilta lähettiin Santussa ja Teerenpelissä käymään ja siitä lähin sit Jaskaan viel käymään mut ajoissa nukkumaan kun heinolaan piti aamulla lähteä. Mut ei se lähtö ihan aamulla onnistunukkaa, mut pääsin sitten päivällä iskälle ja mentiin sitten salille vähän punttailee. :) Saunomaan ja syömään treenin jälkeen, voisko olla mukavampi lauantai enää? No senhän kruunas tietysti Kärpät-Pelicans peli, mentii iskän kanssa yhelle sen kaverille kattomaan sitä urho tvltä. Ihan huippu peli sekin! Kyllä Pelicans aikamoiseks taistelijaks on osottautunu! Ja ansaitsi voiton ehdottomasti. Sit pitikin lähtee Jaskaa päin ajelee ja NRJ päälle ja volyme täysille niin pysty alkaa keskittyy työhommiin. Mä oon sitä mieltä että se jaskan paita pukee mua kyllä paljon paremmin kun santun paita.

Sunnuntain alabaarivuoro 02 asti ja suoraan piti mennä nukkuu kun tänään oli aamuvuoro klo 10 alkaen, ei se uni vaan tuu vaikka tahtoo! :/ Aamulla töihin ja sitten yritin metsästää lippuja pelicansin peliin ja käytin kaikki mahdolliset suhteeni ja suostuttelu taitoni että olis lippuja saanut peliin mutta ei. Kun ei ole lippuja niin ei ole. No mutta Pelicans voitti joten kyl pääsee viel semifinaalei kattoo! Pitää olla vaan vähän nopeempi tälläkertaa :D Kuunneltii sit uutta pelicansin kannatus laulua poju-pelicanslahti ja katottiin sm liigan tulospalvelua, se vasta jännää oliki :D Sitten kävin äitin luona viel illal vähän jutskailee, pelailee yatzya ja syömässä vispipuuroa :) Nyt kotona ja odottelen nukkumattia. Ehkä voisin odotella myös jotain pientä siivousapulaista, tää mun koti saattaa olla vähän sotkunen. Huomenna taitais olla iltavuoro niin päivällä voisi käydä salilla. Ja ehkäpä kaupungilla pyörähtämään.

Mä olen reipas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti