torstai 12. huhtikuuta 2012

santtu-jaska-santtu :)

Ei se sunnuntai loppujenlopuksi ollutkaan vapaa päivä. Soitettiin ja kysyttiin meenkö yöks jaskaan töihin ja tietty! Koska siellä on niin kivaa olla töissä. Aattelin et meen hyvissä ajoin juomaa santtuu kahvin ja istuskelee rauhas ennen ku haen safkaa ja meen jaskaa alottaa työt. Noh, kerkesin yläkertaa kävellä ja katoin että siel on niin kiire että varmaa parempi että jätän kahvin väliin ja vaihdan hetkeks santun työpaidan päälle ja jeesin vähäsen. Siitä sit Jaskaan ja ohhoh, siell' olikin pikkasen tekemistä koko illan mut vitsi oltiin hyviä!! Ja oli kyllä tosi kivaakin saada myydä ihan täysillä. Jes!

Aamulla ylös ja äitille kyläilee, sieltä kodin kautta Santtuun ja auto kohti Barona areenaa! Meillä oli tosi hyvät paikat ja jännä peli! Ansaittu voitto, kuten myös eilen ja PELICANS ON FINAALISSA!! Bryan Adams voi soida täysillä :) Huomenna lippujen metsästykseen klo 09.00. Tiistaina vaan nukuin ja olin töissä, oikeen mitää järkevää ei saanu tehtyä. Keskiviikkona aamu vuoro Santussa, Siitä Meijun ja Millin kanssa Body Combattii. Olipa se hauskaa, en ollu ikinä käyny aikasemmin, ja tosi tehokasta. Pitäis alkaa käydä noissa ryhmäliikunnoissa vähä enemmän. Combatin jälkeen menin salille hetkeks tekemään yläselkä treeniä vielä. Sitten pikkuhiljaa alkokin valmistuminen Jackalope yövuoroon. No tällä kertaa ei sitten ihan ollut niin kiirettä.. Ja en jaksanut ihan olla äärimmäisen ystävällinenkään parille ihmiselle. On sellasia juttuja mitä ei kannata tehdä kun on asiakkaana baarissa. esimerkiks viheltämällä tarjoilijan paikalle pyytäminen on sellanen asia mikä saa mun veren kiehumaan tosi pahasti. 

Mietittiin Pinjan kanssa mikä ois viikon drinkki ja sitten keksittiin että joku pelicansii liittyvä ja mixailtiin siitä sellanen turkoosinvärinen hyvän makunen drinkki. Sitten Ryan Lasch tuli käymään jaskassa alkuillasta niin pystyttiin kysymään Ryanilta saadaanko nimetä se drinkki Lascheriksi. Ja Ryan maistoi sitä ja sanoi että se olisi kunnia. :) Oltii me sittenkin ihan hyviä eilen kun saatiin toikin aikasisk :) 

Nyt lenkille ja sitten suunta kohti meksikolaista ruokaravintolaamme työvuoron merkeissä. 
Hip ja Hei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti