torstai 5. huhtikuuta 2012

ei ehkä mitää kovin järkevää

nyt vähäsen oon päivistä sekasin. Tiistaina olin siis iltavuorossa ja joo, päivällä kävin salilla, selkä-olkapää-päivä:

Talja pullover 3x15
ylätalja rusettiote 3x12
kulmasoutu tanko 3x8
alatalja vastaote 2x10
mave 3x10
pystypunnerrus kp 2x8
viparit sivulle kp 2x10
leuat 3x5

Toi on itseasias ensimmäisen päivän ohjelma Bull Mentulan sellasest muscle challenge ohjelmasta. Fastin sivuilta pääs liittyy siihen ja sielt sai 10 vk treeni ohjelman ja ruokavalion, vähä muokkailemal aattelin hetken kokeilla sitä :) Töissä oli ihan kivaa, joku ääliö ei vain oikein ymmärtänyt että isin amex ei kauheesti auta siihen kaljan saamiseen jos ikää ei pysty todistamaan omilla henkkareilla. Mutta saatiinpahan ihan hyviä nauruja :D Yhdeltä pääsin pois ja yritin sitten kotona kattoa viel salkkarei mut ei toiminu kone... :/ Nukkumista yritin kaikilla keinoilla ja jossain vaiheessa ehkö sainkin unta koska ainakin siinä vaiheessa kun herätyskello soi niin herääminen kesti taas sen verta kauan. Muutama torkku ja sit avaamaan santtalandiaa, lounas vuoro meni hyvin ja sitten menin töistä suoraa mun serkun synttäreille. Oli mukavaa ja hyviä herkkuja :) Sieltä ajoin kaupan kautta töihin Jackalopeen töihin. Olin ihan innoissani töissä. Eka purkin viinakuormaa ja sit pääsinkin flöörailee ja lauleskelee ja myymää drinkkei tiskin taakke. Se on paljon musiikista kii myös minkälai fiilis siin on tehä töitä. Onneks tuli hyvei biisei :) Mul oli tositosi kivaa! Pinja sanoikin et mun pitäs olla useemmin töissä :D Sit Jaska saatiin suljettuu ja lähin sitten salille treenailee etureidet+pohkeet, en uskaltanu mennä nukkumaan välissä kun menin aamuun santtuu duuniin niin ajattelin pitää vireystason ylhäällä, tekemällä koko ajan jotain, sit kotiin ja koitin taas kattoa salkkarei, no phöh eihän se toiminu oikeen vieläkään. Tarvin jonkun apuihmisen joka auttelee mua asioissa mille en osaa tehä mitää! 

Santtu saatiin auki hyvin ja ihmiset sai ruokaa :) ei väsymystä enää ees tuntunu koko päivänä. Töitten jälkeen menin meimein luokse juomaan pari kuppia kahvia ja jutskailee uusimmat jutut :) Välillä me voitas olla keksimättä yhessä kaikkia loistavia ideoi :D Ja Meijun jätin syömään sit rauhassa tortilloi ja lähin Jaanan kans treenaa salille. Tehtii suht nopee rinta-olkapää-ojentaja treeni. Sitten päätin tulla äitille yökylään jos täällä tulis uni hyvemmin, otin myös uuden cosmon mukaan lehtipinon alta mitä en oo kerinny ees vilkasemaan, aattelin jos sitä vaik lukis ennen nukkumista. :) Huomen iltavuoro ja Lauantain aamuvuoro ja siitä tittidii iskuareenalle jee! Pelicans! Ja näillänäkymin pitäs olla paripäivää siin sit vapaana ehkä :) 

Nyt kattelen viel viikon salkkarit mitkä on jääny näkemättä. Ja muutama muukin sarja on jääny nyt vähän ilman mun huomiota :/ Tahdon Isabellan ja Sebastianin takasin yhteen!
Joo mun ehkä aika sulkea silmät ja herätä ehkä sitten vähän älykkäämpänä huomiseen päivään..

Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti