sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

aurinko paistaa

Perjantaina sain ihan ihan mahtavan kivoja uutisia! Nyt jännittää paljon ja tosi kova tsemppi päälle ja vedän ihan täysillä! Kerron sitten ehkä kuukauden päästä lisää :) Perjantai iltavuoro ja Lauantaina lyhyt aamuvuoro ja töistä suunnattiin suoraan Ollin ja Pinjan kanssa kohti Isku Areenaa. Sain lämärissä otettua yhteenkin vähän jonkun ääliö pelicans fanin kanssa mutta muuten oli mukavaa, seisoma paikat oli kylläkin. Onneks maanantaiks on baronaareenalle ostettu istumapaikat ja kuski :) Pelicans on parempi, sen kuuluu sillon voittaa kyllä. Yks säkä voitto bluesillekkin kai sallitaan, jääkiekossahan lasketaan vaan maalit eikä sitä kumpi on parempi, mutta eiköhän pelsut voita loput pelit :) 

Pelin jälkeen ajelin Heinolaan. Katottiin mies ja alaston asetta, estelyistäni huolimatta. No se ei ollu ihan niin huono mitä olin kuvitellut mutta päätin kuitenkin alkaa tehdä pojille lettuja ja jättää alastoman aseen kesken. 


Heh se ei mennyt sitten ihan täysin nappiin, mutta sitte vaihdoin pannun pienilettu pannuun niin ne alko pysyä vähän kokonaisempina :D Ihana veljeni kyllä reippaasti söi myös vähän vähemmän lettuja muistuttavat letut :D Sitten puolikas siideri ja alettiin kattoa Die Hardia. Sitäkään en ollut ennen nähnyt, mut se olikin hyvä leffa. Sen jälkeen suoraan nukkumaan ja aamulla iskän kanssa salille treenailee. 

reisikoukistus istuen 3x15
SJMV tangolla 3x10
prässi 3x15
pohkeet prässissä 3x15
kyykky tangolla 3x20
erilaisia vatsoja

Sitten vähän venyttelyä ja suihkuun ja iskän tekemää proteiini juomaa vähäsen :) Kohta nään hyvää kaveria taas pitkästä aikaan jee!! Ja ohjelmaa onkin loppupäiväksi ja illaksi, Tehokkaasti käytetty vapaapäivä siis :) Huomenna kohti Espoo Blues-Pelicans ja sen jälkeen täysi keskittyminen seuraavaan viikonloppuun. 

heihei <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti