maanantai 19. marraskuuta 2012

iida

jaahas, että tällänen päivä sitten tämä sunnuntai..

Viime viikko meni taas hirmu nopeesti. Tiistaina oli vika tarhalaisten ohjaus koulussa ja vähän suunniteltiin 24h hiihtoa ja sitten liikunnanohjausta vielä. Illal salille ja yritin alkaa tehä kouluhommii, mut ei se vaan jotenkin alottuunnu.. Keskiviikkona pari tuntii josolia ja oltiin sokeita koko kaks tuntia, luento sekä sit vähä kierreltii ympäriinsä

tosi hankalaa mulle. tahtoisin kurkkia koko ajan ja tosi hankala luottaa toiseen niin että voin kävellä sen kanssa törmäämättä. Sit oli pari tuntii luistelua ja sit viel oli palaute keskustelut tarha ohjauksista.. Sit meinasin mennä käymään salilla, mut päätinkin että meen pelkästään vapariin.
Olipa taas kivat vaparit! :) ne on kyllä aina! eka vähä juoksenneltii ja hypittii ja tikasjuoksuu ja sellast kaikkee kivaa et tuli vähän hiki ja sit lyötiin erilaisii sarjoja ja sit potkittii ja välis tietty kaikkee kivaa lihaskunto juttuu ettei turhaa kerkee palautuu :)

Torstaina kouluun aamuks viestinnän tunneille.. Pitäs pitää 10 min puhe, en tiiä yhtään mistä ja sitten sellai kirjotus juttu itestä missä miettii omaa empaattisuutta, assertiivisuutta ja vuorovaikutuksen perustyylejä, jonkun tilanteen osalta. Koulusta lähin Tampereelle moikkaamaan valmentajaa, ja prkl että jännitti. mut huh, meni hyvin En ois ikinä uskonu miten positiivista palautetta sieltä voi tulla! jei :) Huippu fiiliksillä takas Lahteen ja Tiihosen Jeren hierottavaks. Se osaa kyllä sen homman huippuhyvin! :) Sit pidinkin lepopäivän enkä tehny mitää urheilua.
Perjantaina 8 kouluun jääpelejä pelailemaan kahdeks tunniks. Tai erilaiset leikit oli aiheena, pari tuntia kun siellä jäällä oli hippaa niin oli sit jo vähän puhki :D Sieltä suoraa salille selkä-pakara treeni ja infrapuna saunaa treenin jälkee juomaa palkkaria ja makoilemaan :) se on ihana paikka :) Sit sannalle perinteiselle perjantai kahvittelulle ja kotiin nukkumaan puolen tunnin päikkärit ennen ku näin Meijun :) Käytii piknikis kahvilla ja vähän kierreltiin kauppoja. Ja ostin vähän juttuja, koska se on paljon kivempi tuntea tilipäivänä hetken ittensä rikkaaksi ja olla koko loppu kuu tosi koyhä, kun että olla koko loppu kuu tosi köyhä, se on anyway sama asia :D Sit kotona käymää ja tekemään eväät ja sit Jackalopea kohti :) Jei sain olla ovaali-baari! :) se on musta kivintä :) ja oli kiva duuni ilta :)

6 pintaan pääsin nukkumaan ja sitten heräilinkin vasta 11 aikaan lauantaina. kahelta alko taas vapari treenit ja oli uus valmentaja jota en ollu ennen nähny, mut tosi hyvät treenit oli taas. Opin uusia juttuja! esim butterfly guardin :) jei ja sit painittii lukkopaini eriä siinä loppuun mutta en ehkä tainnu voittaa yhtään erää :;D muutaman kerran saatoin joutua taputtamaan :D hih. Sit kotii suihkuu ja syömää ja sibbe talolle tarjoilemaan 400 hengen illalliselle.. ei ei ei, se ei oo mun juttu...
mä en voi oikee sanoa mitenkään että oli ihan kivaa. Ku ei se ollut. Mut nyt taas muistaa ettei ota noita vuoroja. Vapaapäivä ois tehny tohon väliin muutenkin ehkä ihan hyvää. Tänään sit oisin saanu Timin mun treeni kaveriks ja oltais tehty ihan tappo treeni mave, burbee, leuat ym kivaa. mut sit kieltäydyin ku Timi tais juua kaljaa samalla ku tästä keskusteltiin. Eikä niin saa tehä. Mut sit sain autokuskin hommia hetkeks ja tienasin ihan kivasti ;) Kiitti vaan tome :)

mun pitäs nukkua kohta..
huomen ois koulussa sählyn tuomarointi ja pitää opettaa vartalon vauhtiheittoa muille :D jeeEi kommentteja:

Lähetä kommentti