keskiviikko 28. marraskuuta 2012

alkaa taas kuulostaa mun elämältä :)

Hei vaan!

Nyt alkaa taas tuntua vähän enemmän mun elämätä tää kun uus viikko lähti käyntiin :)

Maanantaina oli koulussa sählyä, korista ja perusvoimistelua. Se on kyllä niin huvittavan näköstä kun mä hyppelehdin siellä perusvoimistelussa :D se saattais olla että mun kilpa-askeleista ja napsaus hypyistä ei paljon pisteitä tulis tuomaristolta :D No ens kerralla alotetaan tekee meidän ryhmän koreokrafiaa kelisin milkshake biisiin. Ihan hauskaa :) Koris meni pajon kivemmin ja nyt oli tosi hyvää peliä, jotenki oli porukkaa pois koulusta ni ei oikee vaihtomiehiä ollu, mut jaksaahan sitä :) Pelattiin paikka puolustuksella ja meni kyl tosi hyvin. Mä sain olla meijänjoukkueen pelinrakentaja :)


Koulun jälkee tulin käymää himassa ja siitä sitten salille :) 
Vitsi oli kivaa! Etureisi-hauis-ojentaja

etukyykky smith 5x15
askelkävely kp 4x60askel
syväprässi 2x50

super
hauiskääntö istuen kp 2x15
hauiskääntö talja 2x15

super
penkkidippi 2xmax
push down 2x15

hoover 4x120s
vartalonkierrot 4x100Sit infrapuna saunaan juomaan palkkaria ja rentoutumaan :) 
Meiju millon mä saan vetää sulle taas salitreenin ja sitten mennään infrapunaan ja paljuun??! :) laitetaan pipot päähän!


 
Sit kotiin kattomaan katsomosta salkkarit ja syömään iltapalaa :)
Tiistai aamuna kävin äitin luona aamupalalla ja sit kävin ostamassa gazozin liikkeestä Mannisen Maniaa
Kiitos Reetalle vinkistä! Fastin Shocki potkii meinaan niin pahasti vastaan kun se maistuu niin kamalalta, nyt testissä siis tämä :) Melkeen kaikki samat aineet ja Mania on yli 2 kertaa halvempi kun fastin boosteri. Viel en oo kerinny maistaa, mutta ei voi olla muuta kun herkkua verrattuna shockiin. Sain kaupan päälle myös better bodiesin shakerin, en oo testannu ennen tollasta missä on toi tollanen petalli pallohäkkyrä. No laitetaan sekin testaukseen :)


Jeps, sitten koulussa oli vaan luento liikunnanohjauksesta ja minä/kilpailusuuntautuneisuudesta valmentamisesta ja harjoittelusta ja oppimisilmapiiristä. Koulusta suuntasin auton urajärvelle ja menin jaanakolun luona käymään ja tehtiin Helmin kanssa tunnin lenkki metsässä. Me tultiin helmin kanssa ihan hyvin juttuun, molemmat anto olla toistensa ihan omissa oloissaan :)
Sieltä töihin ja olinkin alabaarissa ja oisinko kivempaa työparia voinut toivoa kun Timi :) Meijän piti oikeasti mennä Timin kanssa eilen tanssiaisiin, mutta melkee samahan toi oli :D Oli kiva ilta. Sit menikin tosi myöhää ennen ku pääsin nukkumaan ja muutaman tunnin kerkes nukkua kun herätyskello jo soitti :/ Sit koululle josoli tunnille pelaamaan pyörätuolikorista


Ja sitten Leppä laittoikkin äsken viestiä että olis yö jaskassa töitä tarjolla, eli sinne siis tänään vielä :)
Ennen sitä ois vuorossa vielä Tiihosen Jeren kanssa treffit ja mä tunnen nyt jo kuinka mua sattuu.. Pakaroitten aukihierominen on ehkä kipeintä mitä tiiän, sen jälkee vapari treenit ei tunnu enää juuri missään :D Mut siis jee tulkaas tänään Jackalopeen! Ja herättäkää mut aamulla et herään kouluun :) Vai oliskohan vaihtoehto jaskasta salille ja sieltä kouluun parempi vaihtoehto kun nukkua tunti..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti