torstai 19. tammikuuta 2017

Kuukausi aikaa SM kisoihin

On mennyt aika vähän liian nopeasti. Leon kun syntyi, tuntui että nogi SM kisoihin on vaikka kuinka paljon aikaa ja kerkeän olla siinä vaiheessa jo hyvässä kunnossa.
Noh, kisoihin on yksi kuukausi aikaa ja takana äkkiä laskettuna kuudet painitreenit. Kunto kestää ehkä 30s kovalla sykkeellä tekemistä. Voimatasot ehkä n. 40% siitä mitä ne on joskus olleet, toki painoakin on vähemmän, mutta olo tuntuu todella voimattomalta ja tiedän että sillä en tule pärjäämään kisoissa. Ennen oli olo, että jos tekniikka ei riitä, pystyn voimalla kompensoida tilanteet edukseni.

Silloin elokuussa en tosin tiennyt, että olen yksin viikot lasten kanssa, yöt ovat näin katkonaisia ja Lucyn uhmailu on tällä tasolla. Nyt viime viikkoja on hankaloittanut lasten sairastelut ja viime viikonloppuna itsekkin sain flunssan. Toivon että tämä huomiseen mennessä parantuu sen verran, että päästään Leonin kanssa lähtemään Jyväskylään naisten vapaaotteluleirille. Kaikelle en voi kuitenkaan keksiä syitä, minulla olisi ollu mahollisuus kasvattaa kuntoa vaunulenkeillä ja kotona tekemällä lihaskuntoa. Ne hommat ovat jääneet tosi vähälle. Päivät on suureksi osaksi ollut suoriutumista, että selvitään iltaan asti.

Nyt kun tämä flunssa lähtee kunnolla pois, niin aion ottaa itseäni niskasta kiinni ja alkaa pitää taas treeneistä kiinni. Se on niin iso apu jaksamiseen, kun tekee puolen tunnin lihaskunto jumpan, tai käydään kävelemässä ulkona reippaasti. Päivä näyttää paljon valoisemmalta taas sen jälkeen. Ja sitä valoa tarvitaan, koska meillä yöt on, ei kamalia, ei vaikeita vaan katastrofeja. Molemmat valvovat. Herättävät toisensa kun toinen nukahtaa. Leon ei nuku ikinä tuntia pidempää pätkää, yleensä 30 min on maksimi aika. Lucy herää painajaisiin, eikä halua enään käydä nukkumaan. Toissa yönä sain nukuttua vajaan tunnin ennen kun piti nousta ylös. Kauan ihminen pysyy järjissään ilman unta?

No tosiaan niihin kisoihin on kuukausi aikaa ja ne on ovat olleet alusta asti ensimmäinen tavoite mihin tähtään, joten sinne ollaan menossa, vaikka kisakunto ei täydellinen olisikaan. Täytyy hakea lopetuksia, 5 minuuttia en matolla jaksa, se on varma. Kisoihin oli tullut painoluokka lisää ja siellä on nyt 56.5kg ja 61,5 kg. Tällä voima tasolla voi olla typerää lähteä 'isompaan' sarjaan, mutta painonpudotus on tosiaan näin imetysaikana aika hankalaa. Toki sitä saa tiputettua, mutta ei pysty oikein sanomaan minkä verran, jotta se ei vaikuta Leonin ruuan määrään. Aamupaino on tällähetkellä 58kg luokkaa, joten alempi sarja ei mahdoton millään tavalla olisi.

Nyt innolla odotan lauantain vapaaotteluleiriä, jonka pitää Katja Kankaanpää. Sieltä jos saa muutaman hyvän jipon ja keskittyy nyt loppu kuun kehittämään muutaman puolustuksen ja muutaman tekniikan kuntoon, niin niillä lähdetään sitten kisaamaan!

Flunssa hus hus pois ja treeni vapaata kiitos :)

Kuvat- Pinja Pöyhö

3 kommenttia:

 1. Paljon paljon voimia ja tsemppiä arkeen! Tiedän millaista arki on todella pienten lasten kanssa (tällä hetkellä 6, 4 & 2 vuotiaat pojat).
  Toivon että unelmasi toteutuu! <3 minun unelmat toteutuvat vasta nyt ja olen sitä joutunut odottamaan.
  Toivottavasti sinä saat unelmasi aikaisemmin! *halaus*

  VastaaPoista
 2. Paljon tsemppiä ja voimia arkeen!! <3
  Tiedän, miten päivät hurahtaa ja aika menee vain lasten arkea pyrittäessä (6,4 & 2 vuotiaat pojat tällä hetkellä) eikä suunnitelmat ja unelmat toteudu... (sitten tulee kaikenlaisia muuttujia ja millaista on herätä 100 kertaa yöllä..)
  Toivon sydämeni pohjasta, että sinun unelmasi toteutuu! <3
  MUISTA NUKKUA, LEVÄTÄ aina kun voit ja "varasta omaa aikaa".
  Sinä selviät! <3

  VastaaPoista
 3. Paljon tsemppiä ja voimia arkeen!! <3
  Tiedän, miten päivät hurahtaa ja aika menee vain lasten arkea pyrittäessä (6,4 & 2 vuotiaat pojat tällä hetkellä) eikä suunnitelmat ja unelmat toteudu... (sitten tulee kaikenlaisia muuttujia ja millaista on herätä 100 kertaa yöllä..)
  Toivon sydämeni pohjasta, että sinun unelmasi toteutuu! <3
  MUISTA NUKKUA, LEVÄTÄ aina kun voit ja "varasta omaa aikaa".
  Sinä selviät! <3

  VastaaPoista