torstai 5. tammikuuta 2017

Raskausmaha- ja vauvakuvia

Otan lapsista kuvia päivittäin ja niitä on molemmista miljoonia. Kuitenkin kaikki kuvat otan kännykällä ja vaikka nykyään puhelimissa on hyvä kuvanlaatu, on kiva muutaman kerran vuodessa ottaa vähän "parempia" kuvia. Sellaisia, joissa on vähän jotain erilaista ideaa.

Tässä ihan ehdoton lemppari kuva ikinä meidän perheestä otetuista kuvista!

Tässä on muutamia muita kuvia mitä on raskausajalta otettu Näissä kolmessa ensimmäisessä odotan Lucya ja seuraavissa kolmessa LeoniaLucysta halusin puolivuotis kuvat ja ne onnistuivat mielestäni myös todella ihanasti! Nyt pitäisi keksiä kivoja ideoita myös Leonin puolivuotis kuvauksiin, mutta pää lyö tyhjää.Nämä kaikki kuvat on siskoni (@ilonaphotography) ottanut, joten ei ole tarvinnut maksaa studio kuvauksista. Harmittaa että Lucysta jäi kaikkien muutto ja työkiireiden ohessa ottamatta yksivuotis kuvat. Mutta jos nyt kaksivuotiaana otettaisiin ja jonkinlaisiin sisaruskuviin olisi myös kiva saada jotain ideoita. :)

Tämän viikkoa on arvonta käynnissä tässä blogitekstissäni ja siihen voi osallistua myös instagramissa @iidaisabella, käykäähän osallistumassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti