keskiviikko 26. joulukuuta 2012

He-hei, jos sä tarvit happee

jeii. Koulu loppu tiistaina siis :) Oli viestinnän puheen pito. että oli kamalaa. Olin koko tunnin ajan menossa sanomaan sille opettajalle että en aio pitää sitä, en vaan voi yksinkertasesti. Ihmeellisesti mä meninki sinne eteen ja puhuin sen 10 min ravintolakäyttäytymisestä, ilman et olin miettiny ees et mitä sanon. ja sain ihmiset nauramaan ja sehän meni hyvion sit opettajanki mielestä. Jes! huh! :) ihme voimia sit'ä ihmiselle jostain tuleekin.. Sit oli kaukalopallo tunti, tosi hauskaa :)
Ja sitten alkoi LOMA!! :))

Keskiviikkona oli lukkopaini treenit ja siihen päälle vaparit, sparrattii koko aika, ei hyvin menny ei.. Sit torstaina päiväl mentiiki Jarin kaa vähä harjottelemaan, lyötii ja vähä sparrattii.. sekään ei menny erityisen hyvin.. hmph. :/ Sit kävin Joululounaal Santus Tommin ja Even kanssa, oli hyvää ruokaa, ja tuli sellai hassu fiilis ku keskellä päivää arkena on syömässä santussa. Ihan ku ennen saatto olla. Ei oo pitkää aikaa ollu sellast ku koulu vallottaa mun arkipäivät. Sit salille treenaamaan :) Ja illal leffaan kattoo Hobitti. Se oli must tosi hyvä! :) Oikeesti, suosittelen kyl, varsinki jos on noist tarusormusten herroista tykänny. Käytii kattoo se hfr, tuntu ihan ku ne ihmiset ois liikkunu siinä ihan oikeesti, vähä jännä, mut siihen tottu sit kyl. :) 


Illalla vähän maailman loppu pelotti, mut siitä selvittii ja perjantai aamuna treenaamaan Jeren ja Jarin kans. Painittii ja sit vähä sparrattii.. Se alko mennä loppuu kohden jo vähän paremmin, sain jo jotain pieniä onnistumisen tunteita :) Jee!! :) Sit illaks santtuu duuniin. Lauantain herätys ja perkele, joulu ois kahen päivän päästä ja mä päätinkin et tahon sittekin viettää joulua ja ei oo lahjoja eikä oo mitään.. Noo sitten siitä vähän puuhastelemaan :) Ja sit santtuu töihin illaks ja yöks jaskaa.. :)

Sunnuntain kerkesin väh'än hoitaa lahjajuttui ja kerkesin salillekki viel ennen töitä. oliki yllättävän kiire ilta, mut oltii RooRoon kanssa hyvä tiimi, en muista millon ois viimeks ollu kahestaa tollases kiireessä ja miten hyvin kaikki vaan hoitu. Jei, hyvä me ! :) Ja oli meil ihan hauskaaki :D
aamulenkille 
Santtu saatii suljettua ja sit kävin jaskas toivottaa hyvät joulut kaikille ja menin kotii paketoimaa ja tekemään raakasuklaata, tuli yllättävän hyvää :) Sit joskus yöllä hiivin äitille nukkumaan ja heräsin sitten aatto aamuna sieltä :)

Riisipuuroa aamupalaksi ja sain mantelin:)) Sit otin päiväunet :D ja kahvin jälkeen suuntasin salille. Oli aika yksinäistä siellä.. uskalsin kuitenkin olla :)

Ja kun oli paljon tilaa ni aattelin et saan levittäytyä pukuhuoneessa :)

Sit syötiin jouluruokaa ja eppu oli kiltisti tehny mulle gluteenittomia ruokia :) Ja tosi hyviä. :) Join jopa melkein lasillisen valkkaria ja se oli sit siinä :) Avattiin lahjat ja kaikkea kivaa tuli, olin ollut aika kiltti näköjään :)

kirjoja, koruja, villasukat, leffa, peakin huppari, koulumatkoille kahvi termospullo :), lämpösydän, joogaopas, angrybirds muistitikku, tyynyliinoja, ym :) kaikki ei mahtunut kuvaan. Tosi hyviä lahjoja! 

Ja sain ihanalta emmiltä ihan loistavan joulukortin :)

Joulupäivänä menin iskälle. Mentii iskän ja Santerin kaa uimahallin salille treenaamaa. niitten kahen kaa on tosi kiva olla ku ne on sillee et no osaatko jo palomiesleukoja, no osaatko läpsyleukoja, no kai sä jo lippuvaa-an osaat.. Ja mä en osaa! :/ 
No mut mä opettelen ;)
no ehkä mä opin..

Sit oltiiki ihan rauhassa loppupäivä, käytii Santerin kans vähä ajelemassa ja sellasta. Sielt sitten töihin Jaskaa ja jes, olipa kiire! Sanoin Pinjalle et tahon sellaselle tiskille mis on kiire koko illan et ei kerkee ajatella mitää turhii asioita. Pääsin sit ovaaliin mut veikkaampa et millää tiskillä ei kauheesti ois kerinny mitää muuta kelailla ku että mitä seuraavat viis asiakasta on tilannu. Mut tosi kivaa! Ainki osittain :)

Tänää sit kävin "aamu"kahvil santus ja sit Jonna sano mulle et oonkohan mä aatellu et jonain päivänä voisin vaikka jättää ne toiset tai kolmannet treenit väliin ja tänään sit toteutin sen! Menin viidelt lukkopainii ja Denisin ja Jarin kaa painittii tunti ja sit tuli Miku ja painittii tunti sen kanssa ja sit olis alkanu vapari treenit, mut en jääny enää niihin! :) Huomen piti olla vapaa päivä mut tulikin nyt pari työvuoroo, ei se haittaa :) 

Alkaa vähän jo tasaantuu nää sykkeet ku viikon saanu olla aika lailla lomalla :)

 
Jos voin tehdä sen tänään, miksi tehdä huomenna
Walk don't talk, siin on sulle selvää suomea
En pelkää helvettiä, en pelkää kuolemaa
mut pelkään reppu tyhjänä mennä tuonelaan
Tää jääräpää kun ei liiku minne määrätään
Niinku Genssit'sano, matka on määränpää
Kehdosta hautaan kierrän, kerään elämyksiä
Se joka vapaana elää, herää yksinään
Jokainen täällä itse valitsee tiensä, tiensä
Syytä toisten ei tarvii tietää, tietää
Sun ei tarvii kysyville vastata
Tärkeintä on, että pysyy itse kartalla
Ja vaik on raskasta, ei auta elää pelossakaan
Jos nyt koitettas pysyä tääl elossa vaan
Ja nauttii täysillä niin kauan ku saadaan
mä meinaan ainakin, kunnes ne hautaa mut maahan
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti