maanantai 17. joulukuuta 2012

viel huominen ja sit loma!!

jes!

Huominen ois kouluu viel ja sit pääsis lomailee hetkeks. :) Tekee se varmaa ihan hyvää tälle tytölle :)

Perjantain mentii Meijun kanssa aamu 8 shoppailemaan vilaan ja käytiin sit aamukahvilla vielä :) Sieltä Karisman expressiin töihin, oli kiva olla siel pitkästä aikaa, siel näkee taas ihan eri ihmisiä ku keskustas :) Sieltä ku pääsin ni menin sit hakee himasta vaa eväitä ja vaihtaa vaatteet ja lukkopaini treeneihin. En ollu erityisen hyvä painija ja sekös sitten alkoi harmittamaan reenien jälkeen. Menin salille vetää sen jälkee pienen treenin viel ja sit alkoki työt Jackalopessa.

Oli jengiä liikkeellä ja jotenkin erityisen raskasta porukkaa. Mut päätty sekin ilta sitten ja pääsin kotiin kattomaan salkkareita katsomosta :) Lauantain sit en kerinny oikee muuta aamulla ku syyä aamupuuron ja sit vapari treeneihin. Nekään ei menny yhtään hyvin. Ja sitten olin vielä enemmän harmistunu. Treenailtii kuristuksia siitä ku toinen yritt'ää alasvientiä ja sit on päässy sproolaamaan siihen päälle ja sit siitä päältä. Mä opin näitä sanojakin koko ajan :) Mut joo ei hyvin menny. Sit päätinkin että pidän ainakin 4 päivän vapaaottelu tauon jos sit menis hyvemmin.

Ois ollu ihan pari koulu hommaa mitä ois sit voinu tehä siinä ennen Jaskan töitä mut enpä oikein saanu aikaseks... Jaskas oli ihan jees, oltii Pinjan kaa shottitiski tiimi. Sillä menee muhun vaa vähä hermo ku lauleskelen siellä Robinin frontside ollieta :D Mut shotis on must kivin musiikki olla töissä. hypin ja laulan siel vaaan. Heh Mirakin sano Pinjalle et toi Iida on ku joku durassel pupu joka vedetää käyntii aina ja sit se vaan hyppii :D

Sunnuntain heräsin ja sitten pitikin heti lähtee työhön. Oli pitkänpitkän tuntunen päivä santus. Ja vähän surullinen ku se oli mun ja jaanan vika yhteinen työvuoro :/

Sit se viikonloppu olikin ohi? Missä välissä mä tein ne kaikki tehtävät? ei perkele. Maanantaina heräsin aamul ja keitin puuron ja avasin soveltavan liikunnan monistenipun ja mietin että mitäköhän kannattais lukea siihen kokeeseen.. Noo koe meni ehkä iha ok, toivottavasti. Onneks pysty aika paljon päättelemään ja soveltamaan vastauksia ku vähän ajatteli asiaa.

Sit oliki ruokkis ja meijän ryhmäh'än käytti sen perusvoimistelu ohjelman tekemiseen.. Muut ryhmäthän oli viimeset viikot hionut liikkeitä samanaikaisiksi ja että kaikkien nilkat ojentuu, Me sitten saatiin tossa ruokkiskella suunniteltua se koreokrafia vasta loppuun ja kaikkia pikkasen ahisti ja hävetti sen esittäminen muille.. Mut se meni oikeesti musta tosi yllättävän hyvin siihen nähän minkä verran me sitä treenattiin ja muutenkin. Hyvä R2 :)


 

Sit vaikka päätinki pitää vapari tauon ni kävin vähä harjottelee lyömistä salilla ja sit tulin kotiin yrittämään jatkamaan koulujuttui.. Suhteellisen huonolla menestyksellä.. Ja huomen ois aamusta 10 min vaikuttava puhe.. Jännityksellä ootan mitä aioin sitten siellä edessä puhua :D
äähhh..en tiiä miks ei onnistu oikeen  mikään. Ehkä mun ois pitäny levätä aina välissä enemmän niinkun kaikki mulle sanoo. No mutta kohta loma. Jei :)

Ja toi videohan ei todennäköisesti toimi, mutta en voi sille mitään että en ole näissä tietokone jutuissa erityisen hyvä. 
 :)

Onneks Pinja haluaa kuunnella mun kanssa kuitenki tätä kun siivotaan baaria :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti