keskiviikko 2. tammikuuta 2013

happy new year

Vitsi oli tosi kivaa jaskas sunnuntain töissä mun mielestä :) Jengiä tuli tosi myöhää mut kyl sitä sit tuli. Sunnuntaisin on ihan oma meinikinsä tuol :)
Maanantain aamulla sit menin Jeren hierottavaks ja kylhän se taas autto :) Sit tajusin et prkl mullahan on virike setelei mitkä menee vanhaks 31.12.12 eli siis tänää ja menin santtuu kahville miettii mitä tekisin niillä. No sopivasti Niklas ja Osku tuli siihen ja mentiin sit keilaamaan. Olin aluks perkeleen huono mut sit vähän hyvensin peliä. Onneks, ni ei jääny paha mieli.

Illaks sit santtuu töihin hetkeks ja sielt sit Jaskaa. Ja prkl mun housut meni ihan rikki ku nostelin corona laatikkoja :D Sovittii sit Tommin kaa et en pyllistele töissä ni ei se sit näy :D Ja mun oli oikeesti tarkotus mennä töitten jälkee himaa nukkuu ja aamul treenaamaan. Mut sit sit jotenkin mut puhuttii ympäri. Toni lupas lainaa housuja ja juomaa oli ja kyydit ja kaikki ihan selkeetä. Ja sit mä olin ympäri puhuttu.. No eka vedettii työyö shotissa. Oltii ihan hyviä :)
Pinja teki meille kauniita mustikkoja, mut myytii kyl heti jo alkuillasta.

No töitten jälkee lähettii sit jalkarantaa bileisii, ihme siel oli porukkaa pystys viel tosi paljon. Hienot juhlat oli kyl ollu, 30 luku oli teemana, me nyt ei just oltu pukeuduttu silleen. Pojil oli siel baari  mist tuli kaikenlaisii drinkkei, whiskey souria, eggnogia, manhattania, ym vähä erilail twistattuna ja ihan älyttömän hyviä. Kyl Atte ja Jesse osaa sen homman vaa aika hyvin.

mentii ampuu rakettei

Jee Pinjan ja mun kuoharis oli 22 karaatin kultahippuja seassa :) Tai niinku joku kysy et mitä paskaa tuol seas lilluu :D Tyylikäs Iida, Tonin farkut ja jeggu huppari :D

Ja "ilta" lähti kevyesti käyntiin absintillä, ihan en oo kauheesti viime aikoina koskenu tohon alkoholii, ni kova oli ihmisil luotto mun kestävyydestä kuitenki näköjää :D

Atte avas shamppanja pulloo veitsel, mua vähä jännitti ku olin suoraa edessä ja päähänhän se kolahti se korkki sit :D No mut hienosti meni. Opin kauheesti kaikkea tietoakin noista jutuista, esim kuohari pulloa on aika mahoton avaa ees veitsellä ku sil on niin iso ero bareissa shamppanjaa verrattuna.


No sit koitti aamu ja mentiin vähän viel santtuun saunomaan ja pelailemaan aliasta. Ja joskus illal sit pääs vihdoin omaa sänkyyn nukkumaan. Että se oli kyl kiva juttu. Olin kyl aika varma joskus 6-8 aikaa ammulla et en pysy hereillä sekuntiakaan enää. Mut sit alotettii Norjalai karaoke, eli yhellä kuulokkeet korvilla ja toinen valitsee biisin sieltä ja sit pitää laulaa siinä biisin mukana ja muitten pitää arvaa. Sehän oli vähä hankalaa jos ei ollu hajuakaa biisistä. Ja tietty jos ei laula tai hyräile tai mitää ni pitää juua kokoajan.

No mut hyvä et tuli lähettyä, oli kivaa ja nyt ei tarvi sit taas vähää aikaa ottaa alkoholia. :) Pitää tollasta välillä ehkä tehäkkin, vaik kyl mä oon tänää potenu aikahuonoa omaa tuntoa.

Mut nyt vaihtu vuos ja toivon seuraavasta vuodesta hyvempää. Viime vuosi oli aika rankka. Tosin viimevuoden aikana opin itsestäni enemmän kun koko elämäni aikana. Tajusin että mä pärjään ja osaan olla vahva jos tahdon, ymmärsin että tahdnvoimalla selviää aika pitkälle. Opin arvostamaan pieniä asioita, monet turhat asiat menettivät merkitystä. Aloin hyväksymään sitä että maailmassa tapahtuu asioita, mille ei vaan oikeesti voi mitään, ja se on hyväksyttävä, saa tulla paha mieli, saa olla surullinen, saa tuntua hankalalta mut jos mitään ei oo omissa käsissä, niin sit on pakko mennä sillä mitä on. Kyllähän tässä tällä hetkelläkin on tosi hankala jakso menossa ja niin kun äitinikin mulle sanoi, mun tehtävä ei oo keksiä mulle roolia tai ratkasua, ei niitä oo, mun tehtävä on olla vaan olemassa tässä hetkessä ja se riittää.

Menee taas vähän vakavaks, mut kai saa välillä ollakkin, ei aina tarvi vaan hymyillä, vaik se onkin paljon helpompaa. En tehny oikeestaan uudenvuoden lupausta, kun se on sellai asia mitä ei pitäis lupailla vaan se pitäs tehä ja ymmärtää ilman lupailuja. Mä oon ollu tosi vähä yhteydessä mun ystäviin, ihan liian vähän. Ne ihmiset jotka piti mut kasassa koko viime alkuvuoden. Ne jotka jaksaa mua aina, olin mä minkälai vaan ni sit yhtäkkiä en kerkeekkää nähä niitä tai olla yhteydessä ku on koulua ja töitä ja vapari ja saitreenii ja ringettee ja sit pitäs pari raporttii tehä jne.. Ei se vaan mee niin. Mä olen aidosti tosi pahoillani tästä ja tulen muuttamaan asian, en anna teijän lähteä pois mun elämästä, sorry vaan <3 

Nonni, eli siis ihanaa ja hyvää ja ennen kaikkea onnellista uuttavuotta kaikille.
:)

Mä oon tässä, kautta kiven ja kannon, 
oman nimeni nimeni nimeni vannon,
et mä vien tän skenen just sinne
minne tahdon,

mä raotan mun maailma, 
sä taidatkin jo tietää,
mut jos tiedät enemmän ku
nimen ni ainaki oot kuunnellu

kun on vetäny muutaman 
biisin livenä, pikkuhiljaa
tajuu miten mikkiä pidellä,
mul on ote en anna sen livetä

elämä opettaa,
tieto lisää tuskaa,
mä vedän kovempaa


1 kommentti: