maanantai 28. tammikuuta 2013

kisaa tulos :))

Oon tän 23 ja puolen elämäni vuoden aikana kaikenlaista käyny läpi ja mun pää ei aina oo paras käsittelemään asioita. On ollu pahoi juttuja, mut ikinä aikasemmin en oo ollu tälläsessä tilassa. Mä olen täysin voimaton, täysin neuvoton, tietämätön siitä mitä pitäs ajatella, mitä tehä, miten olla. Saaks itkeä vai oonks vaan reipas ja hymyilen, hoidan koulun ja työt ja treenit, syön reippaasti ruokani vaikka ei mee alas. Juttelen niitä näitä ihmisten kanssa ja oon niinku kaikki ois ihan normaalia. Käytän mun aivokapasiteetin miettimään verenpaineen toimintaa ja humanistisia opetusmenetelmiä? Mitä hemmettiä jos mun ajatukset ei pysy kasassa sitä yks sadasosasekunttiakaan että voisin jostain jotain oikeesti tajutakkin.. Hankala tietää vastauksia.

Noh, se taas siitä avautumisesta. Mul on maailman ihanimmat ystävät ja mun sisko ja veli on mulle ehkä tärkeimmät maailmassa <3 Sit luojankiitos mul on mun harrastukset! Puntti kulkee tosi hyvin ja uus ohjelma on tosi huippu! Nyt näkyy nimi IFBB n kisalisenssi sivuilla ja kisadietti elokuun karsintoihin alkaa maaliskuussa! 

Jaanalle poseerasin fressin pukkaris anatomiset ni se sano et iik iida en mä voi keskittyy mihinkää muuhun ku siihen et sä oot ihan täynnä mustelmia! :D
  Koulus menny ihan okei, tasatyöntö hiihdossa olin HYVÄ! Se opettajakin sanoi että nyt on löytyny mun juttu, yks luokan parhaista tyyleistä! :) jeS!

Sit, last and the most exciting thing now!

Ilta pimenee Turussa, mutta Caribia Areenan kristallikruunujen loisteessa tunnelma on kuin ennen vanhaan.
Sydän pamppailee, savuverho hälvenee...Nyt käydään kamppailua mies miestä vastaan.
Prepare yourself...forget the pain...FIGHT FOR GLORY!

TULOSSA La 6.4.2013 Turun Caribia Areenalla!

Siel ois Iidan debyyttiottelu. :D Jimmy tulee kulmaan ja mä yrtiän pysyy tajuissani mahdollisimman pitkään. :) Just tulin nyrkkeily treeneistä, ja kyl siel on aika kova motivaatio nyt treenaa, ku tommoi pikkusen jännittävä juttu edessä. Oikeesti mua jännittää ihan perkeleesti! Mut tarvin vähä jännitystä mun elämään, saa muuta kelattavaa, ja must tää nyt on kuitenkin suht tervehenkinen juttu hakee sitä jännitystä. Ois paljon huonompiakin vaihtoehtoi..

Viikonlopun ohjelma tällähetkellä:
pe06.00 herätys
08-12 koulu
12-17 24h hiihto järjestelyä
17-23 santtafe työ
23-05 jackalope työ
06-17 24 h hiihto tulospalvelu
17-24 santtafe ty
24-05 jackalope työ 
sit nukkumaan.. :)

nooh, menee nopeesti tää aika ennen meijän matkaa mombasaan! :) BTW meijän malaria lääkkeissä on sivuvaikutuksina painajaisia ja hallusinaatioita :D

3 kommenttia:

 1. En huomannu tossa hirveesti LEPOA?!

  VastaaPoista
 2. sun nuppi ei tuu kauaa kestämää tommosta menoa etenkin jos oot huono käsittelemään negatiivisia asioita ja et anna itelles lepoa ja mahollisuutta niitä miettiä. kuulostaa siltä että keräät hirveästi tekemistä ettei tarvis rauhottua miettimään ikäviä asioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta että helpompi olla kun ei pysähdy ikävien asioiden pohtimiseen vaan tekee muuta niin että ei tarvi aatella. Ja se ei oo hyvä tapa. Mut oon aina ollu sellai et oli mitä tahansa ni bookkaan kalenterin ihan täyteen. Ennen tein töitä 250 tuntia kuukaudessa ja nyt oon vaihtanu sen tälläseen. Kyse on osittain varmasti "pakenemisesta" todellisuutta mut myös sitä et en oo tottunu ikinä olemaan vaan.

   Poista